Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tevi sudate rotund
Arhitectura - Constructii Casa si gradina

Proiecte inedite folosind tevi sudate rotunde

Fie ca vorbim despre domeniul industrial sau cel al constructiilor, produsele metalurgice sunt o prezenta foarte importanta, iar pentru ca stim faptul ca doriti cele mai bune produse, Senal Com vine sa va ofere cele mai performante produse si elemente din metal, cum ar fi si gama de tevi sudate rotunde ce pot fi utilizate in foarte multe tipuri de instalatii si chiar in constructii. In cadrul acestui articol vom vedea cum pot fi folosite niste tevi intr-un mod foarte creativ pentru a oferi unei case un aer industrial. Insa, inainte de a folosi o mana de tevi sudate rotunde pentru proiectul dumneavoastra, trebuie mai intai sa discutam unpic despre conceptul de desing interior industrial. Acesta a aparut ca si curent in zona vestica (mai ales in zonele SUA, Germania, Franta, etc.) prinzand teren foarte rapid. Acest trend este foarte raspandit in casele de concept si chiar in celece poarta semnatura unor mari arhitecti ai lumii.

Tevi sudate rotunde folosite in amenajari interioare

Pentru a folosi elemente industriale in coneptul dumneavoastra de amenajari interioare puteti opta pentru decoratiuni si nu numai create din corpuri si tevi sudate rotunde, insa, asa cum probabil v-ati dat seama, veti avea nevoie de ceva indemanare si cateva scule profesionale, precum si de un spatiu unde sa lucrati. Pentru ca dorim sa iesim unpic din aria noastra de activitate, oferindu-va si altfel de idei, asa cum am mentionat, vom descrie modul in care puteti folosi elemente metalice cum ar fi tevi sudate rotunde, grinzi si nu numai. Veti putea obtine atat elemente ornamentale, dar si obiecte utile, cum ar fi cuiere, suporturi pentru pahare, dar si solutii de iluminare pentru living sau bucatarie.

Tevi sudate rotunde ce va vor lumina livingul si nu numai

Pentru a va crea un corp de iluminat foarte interesant pentru living aveti nevoie de un flex, cateva tevi sudate rotunde cu un diametru de 100mm si o banda LED sau spoturi LED. Cu ajutorul flexului teiati pe lungimea tevii o fasie cu latimea de aproximativ 50 – 70mm. Ca si solutie de prindere puteti folosi un cablu de otel. Pentru cei care doresc sa foloseasca cele doua cabluri de otel ca si contacte electrice pentru alimentarea LED-urilor, va trebui sa folositi o prindere mai complexa unpic, insa pentru a pastra lucrurile cat mai simple, noi vom infasura conductorul electric in jurul unui cablu de otel.
Acest gen de corpuri de iluminat din tevi sudate rotunde pot fi folosite atat ca lumina directa, cu fanta orientata in jos, dar si pentru retroluminare, caz in care decupajul longitudonal va fi indreptat spe perete. Acesta este doar un exemplu de utilizarea unor tevi sudate rotunde pentru a construi diferite elemente decorative si utile pentru casa sau chiar si pentru birou. Indiferent de proiectul dumneavoastra, doar la noi veti gasi un stoc impresionant de produse metalurgice cum ar fi bari, tevi sudate rotunde, tevi dreptunghiulare dar si multe altele. Va asteptam pe siteul nostru, www.senal.ro pentru a afla mai multe despre oferta noastra dar si pentru a solicita o oferta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *