Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Casa si gradina

Usi Porta Doors elegante ce inglobeaza cele mai noi solutii si tehnologii

Intr-unul din articolele noastre am adus in discutie importanta pe care o au usile in estetica casei, iar daca atunci am mers mai mult pe linia designului pe care gama de usi Porta Doors o are, in acesta vom discuta despre calitatea materialelor si a modului in care chiar si cele mai mici detalii de constructie pot face o deosebita diferenta. De la bun inceput putem spune ca usile Porta Doors sunt realizate folosind materiale si tehnologii performante, iar acest lucru se vede si in aspectul celor peste 1000 de modele de usi Porta Doors ce pot fi vizualizate in cataloagele noastre.

Atunci cand materialele de inalta performanta ofera aspectul perfect al unor usi Porta Doors

Rafinamentul nu poate fi atins fara a folosi materiale de cea mai buna calitate dar si idei inovative prin care se elimina unele probleme de ordin functional sau estetic. O usa banala poate fi descrisa in mod simplu ca fiind o placa din lemn, prevazuta cu o incuitoare si doua sa mai mute balamale. Linia de usi Porta Doors se detaseaza la o distanta apreciabila de acest mod de a construi usi, fie ele de interior sau de exterior. Usile acestui producator sunt construite folosind o structura tip fagure la unele modele, sau cu placa din lemn masiv. Structura tip fagure, regasita la unele modele de usi Porta Doors nu este vizibila la exterior, insa aceasta confera un grad sporit de comfort termic si fonic datorita spatiilor din interior prevazute cu spuma poliuretanica de mare densitate ce actioneaza ca o bariera termica si fonica.

Daca este sa privim niste usi clasice, suprafetele acestora sunt neregulate, iar asa cum se mai intalnesc in casele mai vechi, multiplele straturi de vopsea intaresc si mai mult aspectul inestetic. Usile moderne arata foarte bine, insa spre deosebire de niste usi Porta Doors, acestea imbatranesc urat, iar calitatea precara a materialelor folosite in constructia acestora duce la o uzura prematura a aspectului.

Oferim usi Porta Doors ce ofera atat comfort cat si aspect perfect

Asadar, linia de usi Porta Doors beneficiaza de materiale si tehnologii care nu numai ca sporesc gradul de eficienta in izolarea termica si fonica, ci si arata foarte bine. Insa nu numai usile in sinea lor beneficiaza de materiale de inalta calitate si de un finisaj perfect, ci si tocurile si accesoriile sunt elemente ce contribuie la sporirea gradului de comfort si la estetica perfecta. Tocurile sunt prindere speciala care elimina elementele inestetice, dar comfera si o mai buna inglobare a intregii structuri in componenta estetica a casei.

De asemenea, pe langa conceptul clasic de usi Porta Doors, va propunem si linia de usi ale aceluiasi producator care se deschid prin glisare, oferind astfel un plus de functionalitate si estetica. Exista foarte multe modele de usi Porta Doors ce pot completa orice tip de concepte de amenajari interioare, de la clasice, moderne pana la designul minimalist si nu numai. Intr-un articol viitor vom discuta minimalist si futurism in designul interior, insa pana atunci, noi va asteptam pe pagina noastra de internet pentru a consulta unul din cataloagele noastre de usi Porta Doors, dar si a celorlalti producatori.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *