Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pui de tara
Argricultura

Pui de tara pentru cei care doresc sa ofere produse de calitate si ecologice

Mediul rural incepe sa fie o alegere tot mai frecventa a tinerilor si a familiilor tinere deoarece aici se pot detasa de stresul marilor orase si de poluarea regasita in aceste zone. Este evident ca si pentru animale si pasari exista o diferenta clara dintre cele crescute in facilitatile mari si cele crescute la tara sau in ferme traditionale, o diferenta care a dus in mod direct la aparitia conceptului de mancare ecologica. Suntem Vital Best Nutrition si avem deosebita placere sa va oferim pui de tara din diferite specii de pasari cum ar fi gaina, rata, bibilici sau curcan. Acesti pui sunt crescuti in conditii speciale prin care ne asiguram ca acestia se dezvolta armoniosi si sanatosi.

Oferim pui de tara pentru toti crescatorii de pasari

Ne vom adresa asupra diferentei dintre pasarile crescute in facilitatile de mari dimensiuni (chiar industriale) si a pasarilor care au pornit de la pui de tara si au crescut in conditiile de la tara. In primul rand, cresterea pasarilor la tara implica folosirea unor furaje “fara muschi” asa cum sunt ele denumite in jargon. Aceste furaje pentru pui de tara sunt concepute folosind ingrediente strict naturale, fara a fi implicate tratamente si procese tehnologice ce pot rezulta in prezenta substantelor periculoase pentru mediu, pasari, animale si om.
Pe langa subiectul hranei, cresterea unor pui de tara implica foarte mult spatiu. La fel ca si in cazul oamenilor, nimanui nu-i place sa traiasca intr-o cutie de chibrite, sau inghesuit. La tara, pasarile, spre deosebire de cele crescute in facilitati, beneficiaza de spatii deschise, amenajate optim pentru a le oferi acestora atat varietate cat si spatiu de miscare. Este foarte important ca atunci cand aveti pui de tara sa le oferiti (dupa perioada de crestere de cateva saptamani) spatiu de miscare deoarece in lipsa acestuia, pasarile pot deveni foarte agitate, ajungandu-se la situatii foarte grave in care acestea se auto-flageleaza sau se omoara intre ele. Aceste situatii sunt intalnite in marile ferme industriale pe intregul glob.

Folositi pui de tara pentru a avea produse ecologice si sanatoase

Stresul este un factor prezent si la pasari. Suna ciudat, insa niste pui de tara se diferentiaza foarte mult de cei formati si crescuti in mediul industrial. Daca puii de tara sunt mult mai curiosi, sprinteni si destul de vocali, cei din mediul industrial sunt apatici, fricosi si in unele cazuri cu deformatii genetice de aparenta sau chiar grave ce pot duce la moartea acestora prematura. Aceste lucruri sunt aplicabile nu numai la pui de tara ci si la pasarile adulte crescute in mediul industrial.
Concluzia? Este una simpla, recomandam tuturor crescatorilor de pui de tara sa devina tot mai prezenti pe piata de produse din pasare astfel incat, intreaga piata romaneasca alimentara sa poata beneficia de produse eco, obtinute intr-o maniera cat mai apropiata de natura si de firesc. Suntem Vital Best Nutrition, oferim pui de tara dar si furaje pentru pasari si diferite animale, precum si solutii complete pentru fermele de pasari si nu numai. Va asteptam cu o paleta completa de produse, echipamente si solutii, toate la preturi personalizate.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *