Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

cultivare orez
Argricultura

Cultivare orez

Atunci cand vorbim despre orez, automat ne ducem cu gandul la tarile din Asia, care sunt cele mai mari cultivatoare de aceasta planta la nivel mondial. Orezul are intr-adevar provenienta asiatica, insa exista si alte tari care se ocupa cu cultivarea sa. Printre acestea se numara si tara noastra. Chiar daca reprezinta ceva inedit, exista si la noi in tara firme care au ca activitate principala cultivare orez.

Despre orez…stiati ca?

Orezul este la nivel mondial, cereala numarul unu, fiind consumata in fiecare zi de aproape 50% din populatia Globului
Orezul stimuleaza activitatea cerebrala, furnizeaza organismului energie si creste totodata speranta de viata, ferindu-ne de foarte multe boli
Exista mai multe tipuri de orez, care se clasifica dupa dimensiunea boabelor: lung, mediu, scurt si dupa textura acestuia cremos, pufos si lipicios.
Orezul este sarac in grasimi, nu contine gluten, putand fi astfel consumat fara probleme de cei care au intoleranta la gluten
Poate fi folosit ca tratament pentru foarte multe boli, printre care se numara si cancer, anorexie, ulcere gastrice, disfunctii sexuale, boli dermatologice sau insuficienta renala
Din orez se poate obtine vin auriu- mirin, otet si chiar un tip de bere- sake

Ce firma din Romania se ocupa de cultivare orez?

Aceasta firma din judetul Cluj isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii si se ocupa in special de cultivare orez, plante leguminoase si este producatoare de seminte oleaginoase. Avand o experienta indelungata de 15 ani, firma se poate lauda in prezent ca detine resursele tehnologice si umane pentru a se obtine culturi de legume de cea mai buna calitate. Secretele succesului acestei companii clujene constau in munca sustinuta, seriozitatea si profesionalismul angajatilor sai. Acestia sunt instruiti corespunzator si sunt foarte priceputi in ceea ce fac. Danca International poate constitui partenerul ideal pentru toti cei care doresc sa cumpere plante leguminoase, orez si seminte oleaginoase. Firma, recunoscuta pe piata de profil pentru cultivare orez de inalta calitate, merita increderea dumneavoastra.

Danca International – firma specializata in cultivare orez

Compania clujeana poate asigura cantitati considerabile pentru cei care doresc sa comercializeze produsele sale. Este important de mentionat ca solul pe care se cultiva orez se pregateste inainte, cu multa atentie, prin intermediul unor echipamente profesionale. Toate etapele cultivarii se respecta cu strictete si angajatii companiei isi dau tot interesul ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Danca International este o companie pe care va puteti baza, datorita faptului ca are experienta vasta in cultivare orez si stie, dupa atatia ani de munca, cum se pot obtine cele mai bune produse. In privinta preturilor, acestea sunt foarte avantajoase si cu siguranta veti constata ca a colabora cu aceasta firma poate sa se dovedeasca o afacere profitabila.

Contactati-i cu incredere pe cei de la Danca International, specialisti in cultivare orez

Angajatii companiei, cunoscuta pentru cultivare orez si nu numai, va stau la dispozitie cu amabilitate pentru a prelua eventualele dumneavoastra comenzi si va pot oferi lamuriri. Pentru a-i contacta puteti suna la numarul de telefon 0721.333.184. Firma poate fi gasita in localitatea clujeana Mihai Viteazu, la cativa kilometri de orasul Turda.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *