Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Rogojine industriale – Kwesto va garanteaza siguranta in utilizare!

Cele mai calitative rogojine industriale le gasiti in oferta avantajoasa Kwesto! Rasfoiti catalogul online, alegeti ce aveti nevoie si comandati! Indiferent ca le veti utiliza intr-un spatiu deschis sau inchis si indiferent ca le veti cumpara pentru o unitate comerciala sau pentru o fabrica, ele va garanteaza siguranta sporita si confort!

Rogojine industriale – oferta avantajoasa

Le vedeti la intrarea intr-un sediu de birouri, o institutie, o unitate comerciala, dar sigur nu le-ati acordat vreodata importanta. Probabil, vi s-a intamplat sa scapati uneori diverse obiecte pe dusumea, dar sa nu se intample nimic cu ele. Stiti de ce? Daca nu ati ghicit, va spune compania Kwesto: intrucat acolo se folosesc rogojine industriale. Pe acestea, de altfel, le puteti gasi si prin hale, depozite, spitale si diverse fabrici. Cumparati-va si dumneavoastra! O gama variata de rogojine industriale gasiti in oferta Kwesto! Sunt de foarte buna calitate si au diferite intrebuintari. Iata cateva informatii utile pentru cei care vor sa achizitioneze acest produs:

– este realizat din cauciuc 100% natural;

– marginile ii sunt inclinate tocmai pentru a evita impiedicarea;

– se monteaza si se demonteaza foarte rapid;

– sunt perfecte pentru utilizare atat in spatii inchise, cat si in spatii deschise;

– in oferta Kwesto se gasesc rogojine industriale cu dimensiunile de 800×600 mm si 1200×800 mm.

Mai trebuie spus ca ele sunt in doua variante, si anume sub forma de monede si sub forma de bile.

Informatii utile despre diverse modele de rogojine industriale

Kwesto comercializeaza mai multe modele de rogojine industriale, cum ar fi: cea pentru trepte, gratarul industrial, gratarul pietonal confectionat lemn, presul antialunecare si rogojina facuta din vinil expandabil impotriva oboselii.

Aceasta din urma rezista la o temperatura maxima de 60 de grade Celsius si e prevazuta cu mici ridicaturi, astfel incat sa relaxeze talpile picioarelor. Bineinteles, este fabricata astfel incat sa prezinte rezistenta sporita la uleiuri, chimicale si grasimi.

Rogojina universala are proprietati antialunecare extrem de bune si poate fi folosita si in interior, si in exterior.

Gratarul industrial face parte tot din oferta de rogojine industriale, de la firma Kwesto, este antiderapant si se utilizeaza cu precadere in fabrici, hale si depozite, adica acolo unde se circula intens si se transporta marfuri sau produse grele.

Presul antialunecare e comandat in special de unitatile comerciale. De ce? Intrucat e util mai ales in zilele ploioase sau cand ninge, e usor de asezat pe dusumea si nu necesita intretinere speciala.

In spatiile unde muncitorii lucreaza cu substante si echipamente periculoase sunt necesare rogojine industriale care sa ofere un plus de protectie. Kwesto va propune achizitionarea unor presuri cu lacate de imbinare. Nu sunt inflamabile si se monteaza precum placile de gresie.

Rogojina AIFLEX se foloseste in spatiile unde nu se lucreaza si nici nu sunt lichide si aschii.

Pentru un birou este perfecta rogojina SANITOP.

Iata, asadar, cate de variata este oferta de rogojine industriale de la compania Kwesto! Profitati de preturile bune si de diversitatea produselor si achizitionati ceea ce va trebuie!

Date de contact

Adresa: Ramnicu Valcea, str. Campului 15A

Telefon: 0720.549.415

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *