Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Colectare deseuri medicale Timisoara – EcologMed are grija de om si mediu!

Orice unitate medicala, laborator sau farmacie produce deseuri medicale. Acestea insa nu trebuie sub nici o forma aruncate la gunoi precum resturile menajere. Dimpotriva, este necesara adunarea lor si transportarea la centre de neutralizare. Firma EcologMed va poate ajuta in acest sens, punandu-va la dispozitie serviciul de colectare deseuri medicale Timisoara!

Colectare deseuri medicale Timisoara – Viata are prioritate!

Daca sunteti administratorul unei policlinici sau aveti in grija o farmacie ori laborator de analize, este absolut necesar sa detineti un contract de colaborare si cu o firma care sa va ofere serviciul de colectare deseuri medicale Timisoara. Alegeti EcologMed! De ce? Intrucat, printre altele, este certificata pentru desfasurarea acestei activitati, respectand cu strictete absolut toate normele legislative.

De ce este necesara o colectare deseuri medicale Timisoara?

Punga pe care o ducem zilnic la gunoi contine deseuri. Unitatile medicale si farmaciile produc tot deseuri. Si de ce, totusi, nu e voie sa fie adunate laolalta? Intrucat s-ar pune viata omului in pericol, iar mediul inconjurator ar fi afectat foarte serios. Gunoiul de la baie si bucatarie este dus la groapa de gunoi a localitatii, unde se realizeaza o selectie a lui. Pansamentele, seringile folosite si medicamentele expirate nu au ce cauta acolo. Tocmai de aceea, ele fac obiectul serviciului de colectare deseuri medicale Timisoara.

Angajatii companiei EcologMed merg oriunde sunt solicitati si onoreaza cu promptitudine contractele. Mai intai selecteaza deseurile si le introduc in recipiente speciale, le eticheteaza, apoi le pun in masinile dotate special si le transporta la centrele de neutralizare. Seringile, spre exemplu, sunt puse in recipientul cu obiecte care inteapa. Trebuie mentionat faptul ca, pentru serviciul de colectare deseuri medicale Timisoara, se folosesc recipiente din plastic si carton, lucru mentionat in Ordinul MS 219/2002.

Conform Institutului de Sanatate Publica Bucuresti, exista deseuri medicale periculoase si deseuri medicale nepericuloase. Din prima categorie fac parte urmatoarele: deseurile anatomo-patologice si parti anatomice, deseurile infectioase, deseurile intepatoare-taietoare, deseurile chimice si farmaceutice si deseurile radioactive. In a doua categorie sunt incluse cele care rezulta din blocurile alimentare, oficiile de distributie a hranei, din serviciile administrative s.a.m.d.

Un alt motiv pentru care puteti solicita serviciul de colectare deseuri medicale Timisoara consta in faptul ca angajatii EcologMed sunt instruiti in manuirea lucrurilor periculoase si au experienta. Aceste lucruri sunt foarte importante nu doar pentru sanatatea lor, ci si a celor din jur.

Colectare deseuri medicale Timisoara – serviciu EcologMed

EcologMed este o companie cu sediul in vestul tarii, care le ofera clientilor nu doar serviciul de colectare deseuri medicale Timisoara, ci le asigura si transportul si neutralizarea acestora. Absolut toate activitatile sunt certificate corespunzator, iar angajatii sunt instruiti si au si experienta in domeniu.

Lucrati intr-un cabinet, laborator, unitate de depozitare a medicamentelor sau un centru special? Atunci stiti cat de necesar este sa manevrati cu grija substantele si obiectele periculoase. Pentru ca acestea sa nu ajunga la cosul de gunoi pe care il stim cu totii, ci in centre de neutralizare, trebuie sa incheiati un contract de colaborare cu EcologMed, pentru colectare deseuri medicale Timisoara.

Date de contact

Adresa: Timisoara, str. Sanandrei, nr. 3

Telefon: 0724.710.446

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *