Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pret jaluzele exterioare
Casa si gradina

Rulouri aluminiu elegante, ieftine si sigure oferite de compania Fabrica de Rulouri

Vreti sa va faceti existenta cat mai simpla, mai confortabila, si sa nu trebuiasca sa va temeti mereu pentru siguranta dvs.? Visati la achizitionarea unor rulouri aluminiu elegante, inca de cand ati vazut aceasta idee la prietenii dvs. sau la vecini? Fabrica de Rulouri va ofera rulouri aluminiu la pret de producator, care prezinta numeroase avantaje si beneficii, si sunt perfecte pentru case primitoare, moderne si cu un grad de siguranta si confort sporite!

Din amenajarea locuintei nu trebuie sa lipseasca rulouri aluminiu de la Fabrica de Rulouri

Orice familie care tine la propria siguranta si intimitate, trebuie sa ia in calcul achizitionarea si montarea unor rulouri de aluminiu calitative si profesionale. Fie ca aveti in ingrijire persoane cu nevoi mai speciale, cum ar fi batranii sau copiii mici, care au nevoie de mai multa odihna si protectie, sau vreti sa va simtiti relaxat cand ajungeti acasa, departe de privirile insistente ale cunoscutilor, vecinilor, trecatorilor, trebuie sa apelati la Fabrica de Rulouri! Rulourile de aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica, ceea ce asigura o protectie perfecta din punct de vedere acustic, dar si o izolare termica performanta.

Rulourile aluminiu nu permit patrunderea curentului in incaperea la geamul careia sunt montate, nici a apei rezultate din ploaie sau ninsoare. In plus, afacerile a caror activitate se desfasoara la parterul blocurilor au nevoie de rulouri aluminiu pentru un maxim de siguranta! Si locatarii de la case sau de la parterul blocului sunt invitati sa faca cunostinta cu echipa Fabrica de Rulouri si cu oferta diversificata a acestei companii.

Aveti la dispozitie rulouri aluminiu dotate cu yala, dar si cu sistem antiblocare, pentru a nu incuraja hotii sa va patrunda in locuinta pe geam. Acestea sunt deosebit de rezistente, si cu siguranta nu pot fi fortate prin diverse metode. Mai mult decat atat, Fabrica de Rulouri va aduce in atentie chiar si rulouri aluminiu ce pot fi actionate electric sau cu ajutorul telecomenzii, pentru a economisi timp si energie. Rulourile aluminiu pot fi dotate chiar si cu plase antiinsecte, ce sunt ideale in perioada verii, cand tantarii si mustele ne invadeaza locuintele. Nu uitati sa consultati oferta completa de rulouri aluminiu, disponibile intr-o gama de culori variata, cu modele diferite, cu carcasa tesita la 45 de grade ori semirotunda. Rulourile de aluminiu au un inalt grad de finisare si imbina utilul cu placutul! In plus, rulourile aluminiu sunt utile atat vara, asigurand o atmosfera racoroasa si intunecata, cat si iarna, pentru o mai buna izolare a ferestrei. In oferta societatii Fabrica de Rulouri veti gasi rulouri aluminiu perfecte pentru locuinta sau afacerea dvs.

Siguranta, confort, eleganta – rulouri aluminiu de la Fabrica de Rulouri

Faceti cunostinta cu Fabrica de Rulouri, o companie care se preocupa de bunastarea si de confortul clientilor ei, care produce si comercializeaza rulouri aluminiu exterioare, precum si usi sau jaluzele exterioare. Fabrica de Rulouri confectioneaza cele mai bune si rezistente rulouri aluminiu de pe piata din Romania, cu materiale de import din Germania, avand o garantie de pana la zece ani, si o durata de utilizare indelungata!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *