Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Saune uscate de la Spa Store – facilitati moderne pentru spatiile tale de relaxare!

Ai vrea sa stii cum ti-ai putea amenaja o sauna uscata pentru hotelul tau? Sau te-ar interesa un astfel de spatiu pentru centrul tau de infrumusetare si relaxare? In legatura cu toate aspectele care tin de ceea ce presupune amenajarea de saune uscate in spatii private sau spatii publice, trebuie sa discuti cu cei de la Spa Store.

Spa Store sunt niste profesionisti in tot ce inseamna spatii de relaxare si destindere precum saune uscate sau alte astfel de localuri. Apeland la ei, vei lucra cu niste profesionisti in domeniu care iti vor putea furniza solutii complete si personalizate in functie de spatiul detinut, de nevoi si de preferintele avute. Contacteaza-i cat de repede pe cei de la Spa Store pentru a incepe toate demersurile in vederea realizarii unei saune uscate!

Cine se poate ocupa de amenajarea de saune uscate?

Pentru a nu mai fi nevoit sa cauti un alt specialist in executia de saune uscate, poti sa discuti oricand este cazul cu cei de la Spa Store: acesti profesionisti pun accentul pe nevoia de relaxare, de destindere si de odihna intr-un cadru propice atat pentru sanatate cat si pentru reincarcarea bateriilor.

Spa Store detine un magazin online de unde toti cei interesati isi pot procura obiecte sanitare, aparate de cosmetica si infrumusetare si alte astfel de echipamente atat pentru uz personal cat si pentru afaceriile detinute. Ei au in vedere tot ce tine de saune uscate, bai de aburi, cazi acrilice, minipiscine, cabine de dus, aparate de bronzare, dispozitive antirid, produse WEDI, iluminare decorativa etc.

Este important de stiut ca toate aceste produse provin de la producatori si furnizori cunoscuti in domeniu pentru solutii de calitate si eficiente pe care le ofera. Prin urmare, nu vei da gres in alegerea ta alegandu-i pe cei de la Spa Store: cu ei, vei putea discuta orice detaliu cu privire la sauna sau minipiscina pe care vrei sa o amenajezi.

Te va cuceri cat de repede varietatea de produse a celor de la Spa Store: o vei gasi direct pe site-ul magazinului virtual, iar daca ai nevoie de alte explicatii, reprezentantii lor te vor putea lamuri in tot ce trebuie. Cat de repede, ceea ce iti doresti va ajunge la tine acasa printr-o simpla comanda la Spa Store!

Care sunt beneficiile unor saune uscate?

Sauna este cunoscuta inca din Roma antica, adica de acum 2000 de ani, iar astazi, aceasta baie a primit denumirea si de sweat lodge si de hammam. Incetul cu incetul, rolul sau s-a conturat in cel de relaxare si terapie pentru intreg corpul nostru. Aceste saune uscate mai sunt cunoscute si in calitate de saune finlandeze.

Optand pentru saune uscate, trebuie sa stii ca umiditatea din acel spatiu nu va depasi 30%, iar de cele mai multe ori, in interiorul unei saune uscate, se gasesc pietre de incalzire, iar persoana sau persoanele din interior pot turna apa peste pietre in vederea cresterii umiditatii. In cadrul saunelor uscate, temperatura este mai ridicata putand atinge si 94 de grade.

Cei de la Spa Store iti vor putea furniza saune uscate complet echipate, avand dotari dintre cele mai moderne si un design cu totul si cu totul aparte. Temperatura programata se poate mentine in interior daca se foloseste un incalzitor cu vaporizator sau se vor stropi pietrele cu apa. Afla mai multe despre aceste saune uscate doar cu Spa Store!

Spa Store – lider incontestabil in furnizarea de saune uscate pentru toti doritorii!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *