Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Magazin lentile de contact

Probleme cu vederea afecteaza din pacate tot mai multe persoane si de la varste foarte fragede. Putem vedea pe strada, in fiecare zi, copii chiar si de 2-3 ani care poarta ochelari si numerosi tineri care sunt nevoiti sa foloseasca ochelari de vedere. Principalele cauze ale aparitiei bolilor de ochi sunt: factorul genetic, statul foarte mult timp la calculator, hipertensiunea arteriala, fumatul, diabetul, inaintarea in varsta etc. Multe boli pot fi tinute sub control prin vizite periodice la medical de familie. Indiferent de afectiune, este evident ca ochelarii de vederi sunt un accesoriu nelipsit. Si totusi, ce ne facem cand nu mai vrem sa purtam ochelari? Daca ne-am saturat sa purtam zilnic ochelari ce solutii alternative avem? Una din solutiile cel mai des intalnite sunt lentilele de contact. Acestea sunt alese de numeroase persoane care din motive diverse aleg sa renunte la ochelarii de vedere. Daca si dumneavoastra vreti sa va cumparati lentile de contact, puteti sa apelati la un magazin lentine de contact– centrolens.ro.

Ce tipuri de lentile pot fi cumparate de la acest magazin lentile de contact?

Centrolens.ro este un magazin lentile de contact foarte complex, in cadrul caruia puteti gasi lentile de contact de la numerosi producatori recunoscuti la nivel international. Printre cei cu care coleaboreaza acest magazine lentile de contact, se numara: Softlens, Biotrue, Purevision, Ciba Vision, OmniVision, Johnson& Johnson, Bausch&Lomb etc. Trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de lentile de contact: lentile care sunt destinare purtarii zilnice, lentile pentru 1-2 saptamani, lentile lunare, lentile colorate. In functie de nevoile si activitatile dumneavoastra, puteti opta pentru tipul care vi se potriveste cel mai bine. Orice pereche de lentile de contact se cumpara pe baza unei retete prescrise de oftalmolog. De retinut faptul ca, reteta pentru lentile de contact difera fata de cea pentru ochelari, asadar, nu cumparati lentile de contact utilizand valorile scrise pe o reteta de ochelari. In cadrul acestui magazin lentile de contact, gasiti lentile pentru astigamatis, miopie sau hipermetropie etc. Indiferent care este producatorul, majoritatea lentilelor de contact va asigura protectie impotriva UVA si UVB.

Ce recomanda medicii oftalmologi inainte sa va cumparati lentile de contact? (Cele mai bune oferte putand fi gasite la acest magazine lentile de contact)

Medicii oftalomologi recomanda purtarea timp de una, doua zile a unei perechi de lentile pentru a vedea daca ochii dumneavoastra le suporta si le accepta. Sunt si cazuri in care ochii nu accepta anumite modele de lentile si astfel trebuie cautate altele care sa nu va jeneze deloc si sa va ofere confort deplin atat ziua, cat si noaptea. De asemenea, se recomanda tinerea lentilelor intr-o solutie speciala pe baza de sare, care poate fi cumparata tot de la acest magazin lentile de contact.

Comandati cu incredere lentile de contact de la centrolens.ro- un magazin lentile de contact cu oferte avantajoase

Luarea deciziei de a cumpara lentile de contact implica o informare in prealabil de care puteti avea parte accesand site-ul centrolens.ro. Ulterior, puteti plasa comanda fie online, fie prin e-mail sau telefon. Livrarea este gratuita, daca valoarea comenzii pe care ati facut-o este mai mare de 150 de lei, in caz contrar, va trebui sa achitati suma de 15 lei catre firma de curierat care se ocupa de transport. Acum lumea se vede mai clar prin intermediul lentilelor de contact oferite de acest magazin lentile de contact.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *