Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

inchiriere arme
Afaceri

Serviciile de inchirieri arme oferite de Rentarm

Siguranta nu este o joaca, mai ales atunci cand vine vorba despre utilizarea armelor de foc. Acestea cu siguranta nu trebuie tinute in locuri in care accesul la acestea este destul de usor. Dar suntem siguri ca deja cunoasteti aceste elemente de siguranta evidente pe care trebuie sa le respectati. In randurile urmatoare vom vorbi despre cat de important este sa apelati la servicii de inchiriere arme pe care sa le utilizati in activitatea desfasurata la o firma de securitate privata de exemplu, dar domeniile de utilizare nu se rezuma numai la atat.
Pentru a afla toate detaliile necesare despre tipurile de arme pe care le inchiriem dar si despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca va asteptam pe site-ul nostru www.rentarm.ro iar personalul nostru specializat va raspunde la toate intrebarile dumneavoastra.

Conditii privind serviciile de inchiriere arme

Atunci cand vine vorba despre inchiriere arme aceste servicii nu se pot contracta decat daca clientul prezinta autorizatia eliberata de politie pentru detinerea de arme de foc si aprobarea acestora privind utilizarea armelor in interes de serviciu.
Legislatia in vigoare este foarte stricta cu privire la utilizarea respectiv inchirierea sau vanzarea armelor de foc iar pentru a putea fi contractate asemenea servicii este necesar ca detinatorul sa detina si permis de port arma. Acestea sunt doar cateva dintre conditiile pe care le presupun aceste servicii de inchiriere arme.
Serviciile de acest tip se adreseaza si persoanelor fizice dar si aici sunt anumite conditii care trebuie respectate. De exemplu pentru armele letale destinate pentru autoaparare nu se pot inchiria mai mult de doua arme.
Daca aveti intrebari mai multe cu privire la aceste conditii de inchiriere arme atunci pe site-ul nostru veti putea gasi o sectiune formata din intrebari si raspunsuri cat mai cuprinzatoare in ceea ce priveste aceste servicii.
Pe langa serviciile de inchiriere arme oferim si depozitare intrucat mai ales daca aveti copii este extrem de periculos ca acestia sa se afle in preajma unor arme de foc ce se pot descarca cu usurinta dintr-o simpla joaca si sa se produca tragedia. Prin intermediul nostru aveti toate conditiile asigurate pentru a putea sa le utilizati in conditii maxime de siguranta si nu numai.

Cateva cuvinte despre noi si modalitati de inchiriere arme

Rentarm este o companie ce se axeaza pe principiul respectarii standardelor si reglementarilor legale in ceea ce priveste serviciile de inchiriere arme iar siguranta este cuvantul de ordine.
Modul de desfasurare al activitatii noastre garanteaza toate conditiile necesare pentru ca totul sa se desfasoare la cele mai inalte standarde. Livram produse si servicii de cea mai inalta calitate si ne orientam catre satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.
Va asteptam pe site-ul nostru www.rentarm.ro pentru a afla toate informatiile necesare despre cum puteti sa beneficiati si dumneavoastra de aceste servicii de inchiriere arme in cele mai bune conditii. Va punem la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie incepand cu armele si pana la munitie pentru a va putea desfasura activitatea in mod corespunzator.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *