Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Casa si gradina

Sticla vopsita – cu Vitrax, ai parte de amenajari deosebite!

Te intereseaza mai multe modele de sticla vopsita de care sa te poti folosi in amenajarea baii si nu numai? Vrei sa stii ce se potriveste mai bine spatiului tau? Despre toate acestea si multe altele vei afla direct de la expertii Vitrax: ei iti vor putea furniza toate produsele necesare, precum si detaliile aferente pentru amenajari reusite. Bucura-te de o colaborare de exceptie impreuna cu cei de la Vitrax!

Cine comercializeaza sticla vopsita?

Pentru a dispune si tu de sticla vopsita, nu iti ramane decat sa ii contactezi pe cei de la Vitrax: vei avea de-a face cu o firma specializata in comercializarea de produse de sticla la cele mai avantajoase preturi de pe piata. De la Vitrax, vei putea achizitiona tot felul de articole de sticla pe care sa le poti folosi in lucrarile tale de amenajare: produsele pot fi balustrade de sticla, usi de sticla, cabine de dus din sticla, vitralii etc.

Sa cumperi de la Vitrax este mai mult decat sigur din moment ce toate produsele sunt realizate in conformitate cu ultimele tehnologii in domeniu: in acest fel, rezultatele finale nu pot decat sa corespunda cu asteptarile avute. Pe cei de la Vitrax ii recomanda si experienta acumulata ani de-a randul, eficienta, seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada in colaborarea cu clientii, preturile avantajoase si calitatea garantata.

Ori de cate ori iti doresti ca spatiul tau sa fie unul incarcat de culoare, cu forme si modele dintre cele mai interesante, ai face bine sa optezi pentru articole din sticla furnizate de cei de la Vitrax. Vitrax va tine cont de ceea ce vrei in materie de amenajari si in acest fel, iti va furniza produsele necesare pentru efecte vizuale aparte.

Pentru consultanta de specialitate, dar si pentru alte informatii necesare, cei de la Vitrax te asteapta ca sa discutati si impreuna sa puteti lua o decizie pe masura. Te vei convinge cat de repede ca vei avea parte numai de beneficii cu Vitrax.

De ce sa alegi sticla vopsita in finisaje?

Din ce in ce mai multi sunt cei care se orienteaza dupa sticla vopsita pentru a o folosi in placarea peretilor. Motivele pentru care fac acest lucru sunt destul de numeroase: in primul rand, un astfel de produs inlocuieste cu succes clasica faianta. Spre deosebire de faianta, sticla este mult mai simplu de manevrat si instalat.

Totodata, cu aceasta sticla vopsita, te bucuri de o usurinta in curatarea rosturilor de imbinare nu la fel de numeroase ca in cazul faiantei. Si durata de viata a sticlei este mult mai mare, iar daca iti doresti, poti opta pentru securizarea ei ca o masura in plus de protectie in cazul spargerii. La toate acestea, se mai adauga si posibilitatea de a dispune de sticla vopsita in diverse culori si grosimi potrivite cerintelor si preferintelor avute.

Pentru placarea peretilor cu sticla vopsita, poti avea in vedere combinatii cu oglinda clasica sau bronze care poate fi simpla sau sablata cu model. Restul informatiilor si detaliilor cu privire la acest produs le vei afla direct de la echipa de specialisti a celor de la Vitrax. Alege sa iti pui la punct spatiul conform ultimelor tendinte in domeniu si nu vei avea decat de castigat!

Vitrax – un nume cunoscut in furnizarea de sticla vopsita pentru placarea peretilor!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *