Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Manusi de protectie – echipamente foarte utile pentru siguranta si protectia personala

manusi_wintergrip__16704_zoomVrei ca angajatii tai sa beneficieze de manusi de protectie de cea mai buna calitate? Lucrezi intr-un mediu in care manusile de protectie sunt indispensabile si, in aces sens, ti-ai dori sa stii un distribuitor de la care ai putea achizitiona oricand ai nevoie aceste produse care au grija de sanatatea ta? Mabo Invest este numele firmei care iti poate furniza manusi pentru protectie atat tie, cat si angajatilor tai.

Echipamentele pentru potectia muncii nu sunt obligatorii doar pentru ca asa spune legea si pentru ca iti este firica de amenzile usturatoare. Pe langa acest aspect, gandeste-te ca aceste echipamente iti garanteaza protectia si siguranta de care ai nevoie atunci cand esti implicat in anumite activitati cu risc de accidentare. Sa folosesti echipamente de protectia muncii inseamna sa previi o serie de accidente foarte grave ce se pot produce la locul de munca.

Cand trebuie sa utilizezi echipamente de protectia muncii? Ori de cate ori riscurile la care se supune angajatul nu pot fi nici complet evitate si nici limitate prin alte modalitati. Gama de echipamente de protectia muncii este alcatuita din: manusi de protectie, incaltaminte, imbracaminte, protectie auditiva, protectia capului, protectie respiratorie si alte echipamente pentru lucru la inaltime. Mabo Invest te va ajuta oricand sa ai la dispozitie gama completa de echipamente pentru protectia muncii atat pentru tine, cat si pentru restul colectivului.

Protejeaza-ti mainile cu manusi de protectie de la Mabo Invest!

La locul de munca, echipamentele de protectie au un rol esential in a-ti garanta siguranta ori de cate ori iti incepi activitatea. Cu siguranta deja ai fost instruit de aceste aspecte in cadrul cursurilor de protectia si securitatea muncii.

Mabo Invest furnizeaza manusi de protectie atat pentru persoanele juridice care au obligatia de a asigura echipamente de protectie pentru angajati, cat si persoanelor fizice care efectueaza activitati ce aduc un anumit grad de risc. Foloseste manusi de protectie pentru a-ti proteja mainile in timpul muncii. Cu ajutorul acestor produse substantele si materialele cu care lucrezi nu vor mai reprezenta un risc asupra mainilor tale.

Gama de manusi de protectie disponibila la Mabo Invest contine mai multe modele, avand astfel posibilitatea de a opta pentru manusile care se potrivesc activitatilor pe care le desfasurati. Mai exact, de aici poti achizitiona manusi electroizolante, manusi antichimice, manusi taiere, manusi anticalorice si manusi de sudura. Toate aceste manusi de protectie sunt confectionate din materiale deosebit de rezistente, pentru ca tu sa ai posibilitatea de a-ti desfasura treaba cu usurinta si fara sa te expui la riscuri majore.

Foloseste manusi de protectie pentru a impiedica accidente grave cauzate de foc, frig, impacte mecanice, sunstante toxice, caldura excesiva etc. Manusile de protectie iti vor proteja la perfectie atat mainile, cat si bratele si va trebui sa le achizitionezi in functie de marimea care se potriveste utilizatorului, scopul utilizarii si conditii de munca.

Alege Mabo Invest pentru o gama variata de manusi de protectie de cea mai buna calitate!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *