Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

taiere laser
Servicii

Taiere laser ci Stantelaser.ro

Tehnologia laser este o tehnologie utilizata pe scara larga si in cazul unei game diversificate de aplicatii. Deoarece a cunoscut o evolutie rapida, taierea laser facuta cu ajutorul tehnologiei, permite debitarea precum si gravarea multor tipuri de materiale.
Echipamentele folosite de specialisti sunt puse la dispozitie de acestea pentru a se putea realiza game extrem de variate de aplicatii, acestea fiind disponibile in cazul puterilor intre 10W si 600W.

Sistemul V2000 de taiere laser.

Sistemul este una dintre cele mai mici masini produse de firmele de specialitate si este destinata pentru executia operatiunilor de gravare pe diferite materiale si pentru debitarea unor materiale subtiri. Interfata de operare este una prietenoasa si deasemenea este facilitata printr-un display LCD care are patru linii. Sistemul da posibilitatea de a se prelucra materiale mai lungi decat o masa de lucru si asta se datoreaza deschiderii fata spate.
Aplicatiile acestui sistem sunt in cazul cadourilor personalizate, a debitarii si marcarii.

Sistemul ILS :

Acest sistem este unul destinat operatiunilor uzuale de debitare a materialelor si gravare a materialelor care suntfolosite in productia publicitara. Acest sistem de taiere prin laserse poate caracterizata de catre specialisti ca fiind unul dintre cele mai populare sisteme si care are un foarte bun raport performanta- pret .
Dintre alicatii sunt de mentionat: signalistica, marcarea si debitarea si executia cadourilor personalizate.

Sistemul i.Laser

Acesta este util in cazul operatiunilor de gravare si a celor de debitare care au o inalta productivitate. Pentru a se putea utiliza cat mai facil acest sistem, el are un ecran LCD si patru linii. Oportunitatea de a desface capacele laterale ofera in cadrul sistemului o modularitate mare iar asta permite prelurarea unei game variate de dimensiuni din material.
Aplicatiile acestui sistem sunt relativ aceleasi ca si in cazul celorlalte sisteme prezentate anterior.

Cutter-ul laser S-800

Acest cutter este cel mai mic sistem de taiere cu laser din cadrul categoriei sale. Datorita dimensiunilor sale mici, acest cutter poate sa fie integrat chiar si in zonele mai mici de productie. Cutter-ul are o suprafata de prelucrare de aproximativ 800X800mm si este potrivit in cazul aplicatiilori de taiere, de gravura ori marcare.
Dimensiunile unui astfel de sistem este de 1,8 mm x 1,6 mm x 2,1 mm pe o suprafata de lucru are de 800 mm x 800 mm. Latimea maxima pe care o poate avea materialul este de 920 mm iar viteza de lucru a cutter-ului este de 1 – 1,000 mm/s.
Puterea laserului este de 60-400 W, acceleratia maxima este de 5m/s2, sursa de conectare este la retea.

Sistemul de taiere cu laser M-800

Acest sistem are o zona de prelucrare egala cu 800 x 1300 mm si este unul bine pregatit pentru aplicatiile din domenii de taiere , de marcare cu laser sau gravare. O caracteristica deosebita o reprezinta masa de transfer, care poate sa creasca productivitatea inclusiv pana la dublarea ei, in acest fel permitand lucratorului sa detinaasii chiar cu daca este vorba de un sistem mic de taiere cu laser.www.Stantelaser.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *