Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

mutari sedii
Servicii

Mutari sedii – magazinul din mall

Primul mall a fost inaugurat in Romania inca din perioada anilor ’90, iar daca atunci, romanii abia faceau cunostiinta cu acest concept, in prezent, nu exista oras care sa nu aibe cel putin un mall sau un shopping center. Odata cu aceasta explozie a mallurilor pe piata romaneasca, tot mai multe firme si magazine au profitat de existenta acestora pentru a-si muta business-ul dintr-un magazin aflat pe o strada, intr-unul din spatiile comerciale ale mall-ului. Professional Movers este solutia perfecta pentru dumneavoastra, in cazul in care sunteti in cautarea unor prestatori de servicii de mutari sedii. Spunem acest lucru deoarece in mod constant ne marim portofoliul de clienti cu diferite firme si nu numai.

Procesul de mutari sedii intr-un mall

Spuneam ca oferim servicii profesionale de mutari sedii, iar in cadrul acestui articol vom detalia unele aspecte ce ingreuneaza intr-o masura munca echipelor noastre. Ne vom referi la mutarea unui sediu de magazin de haine si accesorii barbatesti situat intr-un mall cu mare circulatie. De ce vorbim in acest caz de o serie de factori ce ingreuneaza munca echipelor noastre de mutari sedii? Ei bine, iata:

Planul de logistica al unei mutari sedii in cazul de fata trebuie sa fie una foarte bine pusa la punct, deoarece majoritatea mall-urilor au program extins, sau chiar in regim non-stop, acest lucru insemnand ca traficul in interiorul spatiului este unul intens aproape cam la orice ora din zi. Bine inteles, o astfel de constructie beneficiaza de o serie de usi de acces tehnice ce au iesire in spatele structurii, fapt ce usureaza foarte mult procesul de mutare.

Demontarea mobilierului trebuie facuta de catre echipele noastre de mutari sedii in cel mai rapid mod, fara a deranja persoanele aflate in mall. Mai ales ca in cazul de fata, magazinul de haine se afla langa o cafenea. Discretia este una din virtutile noastre ca si echipa, fiecare membru Professional Movers stie foarte bine ce are de facut, datorita planificarii mutarii ce a fost deja stabilita inca din urma cu 4 zile. Astfel, lucrurile decurg fluent, fara zgomote suparatoare, si cel mai important, fara a incomoda persoanele din mall. Insa, unul din elementele decorative ale magazinului trebuie transportat fara a fi demontat, iar dimensiunile acestuia fac imposibila scoaterea lui prin usile de acces tehnic.

Situatii aparte in timpul mutarii magazinului

Desi in momentul intocmirii planului de actiune, aceasta situatie nu a fost prevazuta, se cunostea deja faptul ca orice obiect prea voluminos pentru a putea fi scos prin spate, va fi lasat la urma, pentru a fi invelit in folie neagra si scos pe la intrarea principala la o ora in care mall-ul era mai gol.

Ei bine, si iata cum in cursul unei zile, fara ca nimeni sa realizeze un intreg magazin de haine si accesorii pentru barbati a fost pur si simplu mutat de catre echipele de mutari sedii Professional Movers. Pentru toti ce care au nevoie de ajutorul nostru, profesionalism, promptitudine si eficienta maxima, www.professionalmovers.ro este locul unde ne puteti gasi. Va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *