Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tamplarie aluminiu
Arhitectura - Constructii

Tamplarie aluminiu din material cu optiuni binevenite

Datorita propritatilor fizico-chimice deosebit de atractive, aluminiul devine solutia premium in productia produselor termopan. Rezistenta la diferiti factori din mediu si lovituri, permite sa-l folosim cu succes in tamplaria aluminiu. Chiar daca gama cu optiuni estetice este putin mai limitata, totusi aluminiul este putin mai rezistent in timp, este imputcescibil perfect etans, si nu are nevoie de intretinere prea speciala. Tamplarie aluminiu e o optiune foarte binevenita pentru cei ce au nevoie de ferestre cu un format mai mare. Caracterizata de perfectiunea tehnica, ea vine cu multa modernitate in spatiile clientilor, pentru a conjuga confortul, estetizmul si ecologia. Produsele din tamplarie aluminiu, practic sunt vopsite in camp electrostatic, iar culoarea ramine neschimbata pe o perioada lunga de timp.

Tamplarie aluminiu pentru protectie si securitate

Varietatea de folosire a tamplariei aluminiu este foarte mare. Cupole de sticle, sere, fatade tip perete cortina, vitraje ample si alte sisteme arhitecturale complexe putem realiza cu ajutorul acestei tamplarii. Aceasta se datoreaza faptului ca aluminiul asigura montarea feroneriei grele, iar protectia fonica este de invidiat. Cea mai buna protectie impotriva tentativelor de patrundere a hotilor ofera produsele tamplariei din aluminiu. Ferestrele si usile termopane realizate din aluminiu ofera o inalta protectie impotriva furtunilor si cranturilor puternice, pe ele este posibila montarea unor elemente suplimentare de siguranta. Tamplarie aluminiu inseamna, grad inalt de stabilitate, valoare crescuta, functionare buna si durata lunga de viata.

Tamplarie aluminiu cu profile de calitate exceptionala

Tamplarie aluminiu oferita de SC. Securit SA, se poate utiliza in toate domeniile, de la sectorul publis si industrial pana la cel privat si casnic. Sistemele de tamplarie din aluminiu pe care le realizam au o greutate proprie redusa, proprietatile mecanice sunt stabile la orice oscilatii de temperatura, datorita rezistentei puternice la agentii chimici, fizici si de mediu, nu se ingalbenesc si nu ruginesc. Tamplarie aluminiu cu profile de o calitate exceptionala, folosim la aplicatii care necesita suprafete vitrate mari pentru asigurarea stabilitatii, protectiei si confortului. Argumentul esential al acestui tip de tamplarie esteca dimensiunile de executor sunt printre cele mai generoase. Deoarece profilele de aluminiu sunt mai fine si mai inguste ele se integreaza usor in orice cladire, iar geamurile duble permit o patrundere de lumina ridicata in casele d-voastra.

Tamplarie aluminiu cea mai buna alegere pentru comfort

Doriti sa aflati informatii esentiale la sticla, profilele sau feroneria utilizata – consultanti si specialisti in domeniu va vor ajuta sa faceti alegerea corecta pentru locuinta d-voastra. Securit International va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii prin intermediul site-ului www.securitinternational.ro. Tamplarie aluminiu va fi cea mai buna alegere pentru cei ce doresc un nivel ridicat de confort. Toate sfaturile si recomandarile necesare, pentru intretinerea tuturor sistemelor, va fi oferta noastra gratuita pe care colectivul nostru de tineri, experimentati, talentati, specialisti, cu o deosebita placere si atentie il va ajuta pe fiecare beneficiar, asta fiind ca adaos la montajul corect a produselor de o calitate superioara. Ne vom stradui ca fiecare beneficiar sa aiba parte de confort si placere.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *