Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Transformatoare de sudura

Eficienta activitatilor pe care le desfasuram este data de cele mai multe ori de echipamentele/ ustensilele/ lucrurile cu care lucram. Daca acestea nu sunt de calitate, exista riscul ca, si calitatea muncii noastre sa aiba de suferit. Din pacate insa, pe piata exista tot mai multe produse avand o calitate indoielnica, iar in calitate de consumatori de multe ori ne este greu sa alegem ceea ce avem nevoie, punandu-se semne de intrebare referitoare la durabilitatea si eficienta lor. Daca sunteti in cautarea unor transformatoare de sudura, va recomandam firma Invertoare sudura din Bucuresti.

Transformatoare de sudura? Invertoare sudura vine in ajutorul dumneavoastra

Aceasta firma va propune un transformator de sudura de inalta calitate, care poate fi cumparat la un pret avantajos. Acesta este produs de Telwin si este recomandat pentru sudarea in curent continuu cu electrolizi inveliti. Are capacitatea de a suda cu toate tipurile de electrolizi: rutilici, bazici, aluminiu, fonta, inox. Este foarte usor de intretinut, este robust si fiabil. Aveti posibilitatea de a asigura un reglaj continuu curentului de sudura. Acest model are o greutate de 180 de kilograme, o tensiune in gol de 69 V, durata active la amperaj maxim de este 35%, iar tensiunea de alimentare de 400V.

Ce alte produse, exceptand transformatoare de sudura mai puteti sa gasiti in oferta propusa de magazinul Invertoare sudura?

Acest magazin vine in intampinarea numerosilor sai clienti cu produse de inalta calitate, provenind de la producatori de incredere, cunoscuti si pe piata din Romania, printre acestia putand fi enumerati: Youli, Weldas si Telwin. In cadrul ofertei sale puteti gasi aparate de sudura, din care fac parte printre altele si transformatoare de sudura, masti de sudura, echipamente protectie sudori si produse diamantate. Eficienta, seriozitatea, calitatea produselor comercializate, precum si amabilitatea personalului, sunt principalele atuuri pe care le are firma Invertoare sudura.

Informatii privind livrarea si plata pentru transformatoare de sudura de la firma Invertoare sudura

Invertoare sudura ofera clientilor sai conditii avantajoase de livrare. De exemplu, daca locuiti in Bucuresti, beneficiati de transport gratuit pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 700 de lei. Cei care locuiesc in restul tarii vor trebui sa achite o taxa de 15 le, cu primul kilogram inclus si apoi 1 leu/kg pentru kilogramele suplimentare. Toate produsele, inclusiv transformatoare de sudura sunt livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid. In privinta platii, puteti opta pentru plata cu cardul sau ramburs, in momentul in care firma de curierat rapid va aduce produsul.

Date de contact pentru firma Invertoare sudura

Acesta firma isi asteapta clientii atat in mediul online, la adresa invertoaresudura.ro, cat si pe teren, pe strada Lujerului, nr 6, in sectorul 6, in intervalul orar 09.00-17.00 de luni pana vineri. Pentru a lua legatura cu operatorii acestei firme, aveti la dispozitie doua posibilitati: e-mail sau telefon.

Firma Invertoare sudura reprezinta alegerea cea mai potrivita atunci cand aveti nevoie de transformatoare de sudura de calitate, pe care sa va puteti baza de fiecare data cand aveti nevoie. Nu mai amanati si cumparati transformatoare de sudura la preturi fara concurenta prin intermediul firmei bucurestene Invertoaresudura.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *