Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

transport persoane bucuresti
Transport

Transport persoane Bucuresti

In timpul acelor calatorii pe care le facem cu autocarele pe care le au firmele specializate de transport, clientii sunt insotiti firesc de soferi profesionisti care au experienta vasta in acest domeniu si in acelasi timp avem insotitoare de bord , acestea stand la dispozitia calatorilor intotdeauna. Cu multa incredere si in acelasi timp cu buna dispozitie, personalul firmelor care ofera astfelde servicii speciale de transport persoane in Bucuresti, face mereu tot posibilul pentru a asigura calatorii care sunt dintre cele mai placute.

In cazul oricarei calatorii, firmele care executa acest transport si care respecta proprii clienti, ofera in mod gratuit atat cafea cat si ceaiuri si deasemeni un pranz pe durata calatoriilor care depasesc anumite durate in timp, la calatorile care se fac in special afara, in strainatate.
Calatoriile sunt de regula facute fara innoptare. Firmele executante ale serviciilor de transport, dupa cum este prevazut si in contracte, nu isi asuma responsabilitate unor intarzieri care sunt datorate in principal timpului nefavorabil, ce se fac din cauza traficului si al unor eventual asteptari in vami.

Documente si bagajele care se folosesc in calatorii

Fiecare pasag in parte care beneficiaza de astfel de servicii specifice de transport persoane din Bucuresti, chiar daca acestea sunt executate in tara sau se fac in strainatate, e unicul responsabil la documentele necesare in oricare dintre calatorie. Aceste documente sunt utile oricarui calator, ele constand in:

– cartea de identitate;
– propriul pasaportul, atunci cand e cazul;
– asigurarea de sanatate;
– imputernicirea si in acelasi timp cazierul in cazul celor cae sunt insotitori ai minorilor.

Asigurarea medicala se poate obtine din cadrul agentiilor la care se face rezervarea. Deasemeni, informatiile legate de vama pot sa fie obtinute cu suportul sediilor pe care le au agetiile firmelor de transport.

Intr-un bilet de calatorie , in mod normal ca si pret sunt incluse maxim 2 valize, ele impreuna nu trebuie insa sa cantareasca mai mult de 70 de Kg iar bagajele de mana nu trebuie sa depaseasca greutatea de cel mult 5 Kg. Acele bagaje care sunt luate in plus o sa fie taxate suplimentar de catre transportator.

Firmele care presteaza astfel de servicii speciale de transport persoane din Bucuresti sunt firme care nu isi asuma raspunderea in cazul eventualelor disparitii sau ale deteriorarilor si inlocuirilor ce sunt aferente bagajelor, acestea incluzand raspundere vamala, sau in cazul lucrurilor ce au fost uitate de calatori in autocare.
Parcul auto al firmelor de transport este in mod normal format din num─âr destul de mare de autocare , microbuze, intre acestea regasindu-se si modelele care sunt de ultima generatie in privinta transportul de persoane. Modelele acestea sunt unul din punctele principalele in privinta atractiei in ceea ce priveste pe cei care participa cu ele la targurile nationale si in acelasi timp la cele internationale din domeniul acesta, targuri care sunt organizate anual.

Modelele noi pot oferii grad sprot, din ce in ce mai ridicat in ceea ce priveste confortului prin intermediul si cu ajutorul scaunelor care sunt unele din piele, ergonomice, avand spatar ajustabil si suportul care e necesar pentru picioare, acestea avand in aumite cazuri si niste masute care sunt rabatabile sau ciar si instalatii audio-video plus monitoare LCD.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *