Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Restaurant Regales – restaurant Sinaia

Reprezinta o locatie deosebita atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. Daca ai decis ca anul asta sa vizitezi Sinaia, atunci cu siguranta iti doresti sa te opresti la un restaurant cu traditie. Cel mai frumos restaurant Sinaia a ramane restaurantul Regales. Este un loc de poveste unde te vei putea relaxa impreuna cu prietenii si familia. Aici mancare este deosebita, personalul este bine instruit, iar atmosfera este de poveste.

Afla mai multe informatii despre Regales, restaurant Sinaia

Un restaurant care se respecta ofera clientilor cele mai bune conditii. Un restaurant nu trebuie sa ofere numai mancare de buna calitate ci si o atmosfera corespunzatoare. Localul a fost decorat intr-un stil deosebit, imbinand clasicul cu modernul. In felul acesta restaurantul este dispus pe doua nivele fiind destul de spatios pentru diverse evenimente. Exista scena unde mesenii pot petrece, dar si o terasa frumos amenajat. Terasa este spatioasa si este amenajata cu butoaie in care arde focul. Aceste butoaie sunt ideale in sezonul rece dar si in serile racoroase de vara. Restaurantul Regales este locul pe care doresti sa-l vizitezi cel putin o data in viata. Alege sa traiesti experienta unica de care te vei bucura cu siguranta.

Cel mai frumos restaurant Sinaia este restaurantul Regales. Spunem asta avand in vedere personalul care lucreaza aici, personal bine pregatit capabil sa ofere cele mai bune servicii. Mancarea este delicioasa si este preparata cu multa rabdare de catre bucatari experimentati. Preparatele sunt proaspete si multumesc chiar si cele mai pretentioase persoane. Meniul este variat, existand atat retete traditionale cat si retete moderne. Curatenia este pusa pe primul loc observandu-se acest lucru inca de la intrarea in restaurant.

Viziteaza cel mai frumos restaurant Sinaia

Ai multe de vizitat in Sinaia insa cu siguranta trebuie sa te si relaxezi. Poti organiza cele mai frumoase evenimente, zile onomastice si nu numai. Restaurantul este spatios asa ca poti petrece impreuna cu intreaga familie. Mancarea este delicioasa toate preparatele fiind pregatite cu multa atentie. Decorul rustic imbinat cu elemente moderne impresioneaza prind design.

In cadrul restaurantului Regales se organizeaza chiar si petreceri de Revelion si Craciun. Clientii care doresc sa petreaca si sa se relaxeze in aceste zile au posibilitatea sa o faca intr-un cadrul placut, ordonat. Muzica este asigurata de cantareti ce au voci de aur, solisti care pot sa ofere petreceri de neuitat.

Fie ca esti in trecere sau vrei sa organizezi un eveniment important, restaurant Regales te asteapta cu portile deschise. Petrece cu cei mai buni prieteni si descopera un restaurant Sinaia asa cum toate ar trebui sa fie. Nu trebuie sa iti faci probleme din cauza tarifelor deoarece acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele. Ai posibilitatea sa te relaxezi si sa servesti cele mai savuroase preparate. Pentru mai multe informatii sau pentru rezervari suna la numarul de telefon 0723.123.717 sau trimite un mesaj la adresa labracesinaia@yahoo.com. Alege un restaurant Sinaia in care sa te simti bine, unde sa mananci sanatos si sa te relaxezi in cele mai bune conditii. Alege restaurantul Regales pentru toate avantajele pe care ti le ofera.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *