Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

mutari internationale
Transport

Sfaturi pentru o mutare linistita si lipsita de probleme

Tot mai multi romani isi cauta un viitor mai bun in afara granitelor Romaniei, acest lucru ducandu-i in toate colturile Europei si nu numai. Evident, in aceste situatii exista cazuri in care familiile se muta cu mic, cu mare si cu tot ce au acolo unde au reusit sa isi formeze un viitor mai bun decat aici. Nu venim sa criticam sau sa explicam motivele pentru care aceste familii parasesc tara, ci prin intermediul serviciului de mutari internationale pe care noi il oferim, reusim sa venim in ajutorul clientilor nostri scapandu-i de o grija. Suntem Professional Movers iar prin simpla pronuntare a numelui firmei noastre ne puteti caracteriza pe scurt. Suntem profesionisti in ceea ce facem, iar datorita experientei acumulate in cursul anilor reusim sa fim cu mult deasupra concurentei.

Ce trebuie sa faceti cu electronicele in cazul unei mutari internationale

Si pentru ca vorbim despre mutari internationale ne adresam atat celor care vor sa plece din tara, dar si celor din diaspora. In cadrul acestui articol vom vedea ce trebuie sa faceti cu echipamentele electronice si digitale pentru a putea face fata unui transport de lunga durata in conditii de iarna.
In primul rand va spunem ca in cazul unei mutari internationale lucrurile de valoare de dimensiuni mici precum si echipamentele digitale mici (laptopuri, tablete, etc.) pot fi transportate cu masina mica. In cazul calculatoarelor, a plasmelor si a electrocasnicelor de mari dimensiuni sunt necesare cateva pregatiri pe care le puteti intreprinde chiar si dumneavoastra.
In cazul electronicelor cu ecran (plasma, monitoare, proiectoare) cel mai bine este sa optati pentru protejarea lor cu paturi groase. De asemenea, pentru a elimina condensul, puteti solicita fie de la noi, sau sa achizitionati din magazinele de produse tehnice pungute cu silicat. O varianta mai rudimentara, dar foarte eficienta este sa puneti in pungute textile orez. Acestea elimina riscul producerii condensului in cursul unei mutari internationale. Evident, expertii nostri vor lua toate masurile necesare pentru a proteja toate bunurile dumneavoastra, insa aceste sfaturi sunt destinate celor care din diferite motive nu pot apela la noi.

Protejati-va datele stocate in computere pe durata unei mutari internationale

In cazul computerelor, o lege esentiala in cazul unei mutari internationale dar si a transportarii lor pe distante lungi atat pe timp de iarna cat si vara este sa scoateti unitatile de stocare si sa le inveliti intr-o patura. Hardiskurile sunt echipamente foarte sensibile la socuri (chiar daca nu sunt in functionare) asadar, este cel mai bine sa le luati in masina cu dumneavoastra si sa le pozitionati astfel incat acestea sa fie protejate de frig, socuri si trepidatii puternice.
Electrocasnicele mari trebuiesc in primul rand golite. In cazul unei mutari internationale nu lasati lucruri in masina de spalat sau in frigider. De asemenea, pentru a evita orice problema, dupa ce ati ajuns la destinatie (mai ales iarna) lasati toate electronicele si electrocasnicele in casa, la temperatura camerei timp de minim 12 ore pentru ca acestea sa se incalzeasca in mod treptat fara a se crea condens.
Pentru mai multe informatii utile dar si pentru toti cei care doresc sa apeleze la singura firma de mutari internationale in care pot avea incredere deplina, siteul www.professionalmovers.ro va sta la dispozitie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *