Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cine comercializeaza masini de ambalat in Romania?

Ambalajul este un sistem foarte complex avand functii multiple. Care este rolul unui bun ambalaj? Acesta trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte in acelasi timp – sa protejeze, sa prezinte si sa mentina calitatile produsului, sa prezinte caracteristicile tehnice ale acestuia, sa fie usor si comod, sa fie simplu de recunoscut si sa atraga atentia in mod spontan a cumparatorului si, nu in cele din urma, sa amelioreze calitatile produsului aparand totodata si mediul inconjurator de poluarea ambalajelor uzate. Pentru ca toate aceste cerinte sa fie indeplinite este foarte important ca ambalarea sa se realizeze cu ajutorul unor masini de ambalat profesionale!

Unde se pot intrebuinta masini de ambalat?

Masini de ambalat se pot folosi in sectoare dintre cele mai diverse de activitate, arii vaste si complexe. Astfel, in functie de afacerea pe care o conduci poti opta pentru masini de ambalat alimentare sau masini de ambalat nealimentare.

Unde pot folosi masinile de ambalat alimentare? Este foarte simplu, in industria alimentara fara doar si poate. Amintim de domeniul panificatiei. Se pot ambala painile feliate, covrigii, gogosile, fursecurile, biscuitii, ciocolata sau batoanele. De asemenea, aceste masini ambaleaza si carne, branza, produse congelate, produse semi-preparate, asigurandu-le astfel prospetime de durata.

Amintim si de produsele alimentare ce se afla in stare lichida, granulara sau pulverulenta. Tot ceea ce inseamna faina, malai, condimente, boabe de cacao sau cafea, boabe de piper sau mustar, sucuri, bulioane, mancare pentru caini si pisici, mustar, maioneza, ketchup, cacao, mirodenii, stafide, alune, nuci, quinoa, caju si multe altele asemanatoare pot fi cu usurinta si rapiditate ambalate cu ajutorul masinilor de ambalat.

Pe de alta parte, aceste masini ambaleaza si produse non-alimentare cum sunt produsele farmaceutice, cosmeticele sau bunuri de larg consum de unica folosinta, produse pentru ingrijirea casei sau a masinii. Masinile de ambalat au astfel rolul de a spori productivitatea afacerii tale si de a oferi un mediu de ambalare igienic.

De unde pot cumpara masini de ambalat?

Acum este foarte simplu sa cumperi masini de ambalat produse alimentare sau non-alimentare, noi sau second-hand, si in Romania, furnizorul tau de incredere este Dany & Rody Impex din judetul Ilfov, un furnizor deosebit de renumit pe piata ambalarii si a distributiei de produse alimentare.

Dany & Rody Impex iti ofera inspre vanzare masini de ambalat de calitate superioara semnate de mari producatori cu renume international. Acestea sunt ideale pentru ambalarea produselor ce se afla in stare lichida, pulberi sau in stare granulara. Important este si faptul ca echipa Dany & Rody Impex iti pune la dispozitie si diverse accesorii optionale, acestea fiindu-ti livrate numai pe baza de comanda ferma.

Masinile de ambalat sunt importate in tara in mod constant, astfel incat se afla in permanenta pe stoc, iar Dany & Rody Impex poate onora orice comanda, oriunde in Romania, intr-un timp foarte scurt.

Nu ai foarte multi bani de investit intr-o astfel de masina? Dany & Rody Impex importa si masini second hand aflate intr-o stare foarte buna de functionare, fiabile si eficiente, masini cu care iti vei face foarte rapid treaba.

Pentru detalii si comenzi, contacteaza negresit echipa Dany & Rody Impex!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *