Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Fibra optica cu sufa de la Castel Distribution!

Esti in cautare de fibra optica cu sufa? Compania Castel Distribution ofera celor interesati fibra optica cu sufa de calitate pentru toti cei interesati. Societatea este specializata in distribuirea unor produse specifice unor instalatii diverse, de la cele electrice si termice, pana la instalatii de evacuare a apelor uzate si instalatii de curenti slabi. In oferta Castel Distribution vei descoperi o oferta variata pentru a alege exact produsele pe care le doresti. Acest tip de produse sunt distribuite catre mai multe segmente de clienti, retail, rezidential si industrial in acelasi timp.

Produsele vor putea fi comandate online prin cateva click-uri si vor ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp posibil prin serviciile de curierat. Pe site-ul firmei vei gasi specificatii despre fiecare produs in parte, disponibilitatea in stoc, pretul si alte detalii. Pentru orice intrebari si nelamuriri acceseaza pagina de internet a companiei sau contacteaza reprezentantii firmei Castel Distribution. Datorita varietatii mari de produse oferite, la Castel Distribution poti fi sigur ca le vei gasi pe cele mai bune.

De ce sa optezi pentru fibra optica cu sufa?

In primul rand, deoarece aceasta este capabila sa raspunda cu totul cerintelor tale, fiind disponibila in mai multe variante. Astfel, vei putea opta pentru fibra optica cu sufa SM 12, fibra optica cu sufa SM 4 sau fibra optica cu sufa SM 8 fire. Acest dispozitiv are o tensiune de 2500N, o sufa metalica si are incorporata protectie UV. Lungimea de unda a fibrei optice cu sufa este de 1310 sau 1550 m si o atenuare de maxim 0,38 sau maxim 0,22, la o temperatura de lucru de -40C pana la +80C. Rasfoieste paginile site-ului online Castel Distribution si vei gasi produse dintre cele mai utile si profesioniste pentru diferite instalatii termice sau electrice, evacuarea apelor uzate si alte aplicatii.

Fibra optica este una transparenta, confectionata din plastic sau sticla, cu ajutorul careia se pot transmite semnale luminoase. Fibra optica se utilizeaza in mod frecvent in telecomunicatii, intrucat permite transmiterea unor informatii pe distante mari si in cantitati mult mai mari comparativ cu cablurile metalice. Un alt avantaj al fibrei optice cu sufa este imunitatea la interferentele electromagnetice si semnalele transmise au pierderi mici. Fibra optica se construieste dintr-un miez transparent acoperit cu un material cu un indice de refractie mic.

Apeleaza la Castel Distribution!

Compania bucuresteana Castel Distribution se ocupa de distributia de instalatii catre multiple segmente: retail, industrial de talie mica si mijlocie si rezidential. In oferta firmei, pe langa fibra optica cu sufa se regasesc si alte produse cum ar fi cablu incendiu sau alarma incendiu, prize UTP, acumulatori stationari, cablu electric, baterii, prize de pamant, benzi izolatoare si alte produse similare. Toate produsele oferite au un raport bun calitate-pret si provin de la producatori de top in acest domeniu. Astfel, daca ai nevoie de produse din domeniul instalatiilor de orice tip, consulta oferta Castel Distribution fie pe site-ul firmei, fie la reprezentantii acesteia. Comanda acum fibra optica cu sufa sau orice alte produse de care ai nevoie si nu vei regreta.

Datele de contact ale firmei Castel Distribution

Adresa firmei: Str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu Nr. 14, Popesti-Leordeni

Telefon: 0722 995 519

Email: office@castel.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *