Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Despre infrastructura de transport marfa

Daca este sa privim importanta pe care transportul marfurilor o are pentru economie, in general, putem spune ca activitatea de transport marfa este una vitala pentru relatiile economice interne si externe ale tarii noastre. Suntem Elbacor Trading si BC Trans COM, iar prin munca noastra dorim sa va oferim servicii complete de transport. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unui transportator de incredere pentru bunurile dumneavoastra sau doriti sa livrati un segment de cos de evacuare a fumului (agabaritic) noi va stam la dispozitie. Detinem o flota auto bine dotat si intretinut, iar experienta noastra de peste 17ani in domeniul activitatii de transport marfa, agabaritic si special, vine ca martor al profesionalismului si al dedicarii echipelor noastre.

Infrastructura, o cerinta importanta pentru orice tip de transport marfa de performanta

Spuneam intr-unul din articolele noastre, in care am facut o analiza a conditiilor de siguranta a rutelor de transport marfa internationale, ca fara o infrastructura buna si eficienta, relatiile de comert sunt cele care au de suferit cel mai mult. Dorim sa continuam aceasta discutie mergand pe linia eficientizarii infrastructurii si a modului in care o infrastructura de transport marfa deficitara poate dauna foarte mult mai multor domenii de comert si activitate economica.

Stim bine ca in Romania infrastructura de transport este… cum este, insa, din pacate acest lucru este simtit si resimtit nu numai de catre firmele de transport marfa, ci si de catre marii producatori din industrie. Exista cateva lucruri care depind in mod direct de calitatea infrastructurii. Acestea sunt cele care dicteaza in primul rand eficienta si costurile unui transport marfa.

Este bine stiut faptul ca atat pentru noi, ca si transport marfa dar si pentru oricare alt agent comercial cu acest gen de activitate, calitatea drumurilor influenteaza costurile serviciilor dar si timpii de livrare. Tocmai din acest motiv unul din marii producatori auto si de piese pentru acest segment ameninta cu retragerea din mediul economic roman.

Oferim servicii de transport marfa punctuale, sigure si rentabile

Insa, cu toate aceste probleme pe care orice sofer le stie despre infrastructura romana, echipele noastre de transport marfa reusesc sa ofere punctualitatea si siguranta de care clientii nostri au nevoie. Reusim sa oferim cele mai bune tarife pentru transport marfa si datorita faptului ca alegem fiecare ruta astfel incat aceasta sa fie cat mai directa si rapida. Astfel, nu tinem cont numai de calitatea infrastructurii si a drumurilor, ci si de gradul de aglomeratie a acesteia. Bineinteles, reusim sa ajungem la timp cu bunurile dumneavoastra spre locatia indicata respectand toate legile si normele de transport marfa aflate in vigoare.

Asadar, tinand cont de conditiile de infrastructura, noi, ca si experti in transport marfa si nu numai, consideram ca numai printr-o imbunatatire a conditiilor de trafic dar si prin modernizarea cailor de rulaj se va putea sustine o economie puternica dar si parteneriate nationale si internationale de succes. Speram ca pe viitor, Romania sa se poata lauda cu mai mult decat cateva portiuni de autostrada ce au costat deja statul mai mult decat ar fi cazul (zicem noi).

Noi va asteptam pe www.transportagabariticcraiova.ro de internet pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre serviciile de transport marfa, agabaritic si special pe care le oferim. Sa aveti drumuri bune, oriunde ati merge!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *