Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Usi automate culisante

Doriti sa dati un aspect placut magazinului dumneavoastra si vreti sa iesiti in evidenta cu ceva nou? Firma pe care o patronati va trece curand printr-un proces de recosmetizare a sediului principal? Principala cale de acces in magazin pune uneori probleme persoanelor varstnice si doriti sa inlaturati acest obstacol? Daca raspunsul este unul afirmativ, cea mai buna solutie este montarea de usi automate culisante, iar firma Slide poate fi cea mai buna varianta pentru achizitionarea acestora la preturi deosebit de avantajoase.

Unde se pot monta usi automate culisante ?

Astfel de usi automate culisante pot fi montate cu usurinta in magazine, mall-uri, diverse institutii, sedii de banci, spitale, supermarket-uri, farmacii, pizzerii, fiind solutii practice, comode si chiar si igienice, deoarece nu este nevoie sa le atingeti si astfel nu luati in nici un fel contact cu ele. Pe piata exista numeroase modele si tipuri de usi automate culisante, care se pot adapta cu usurinta cerintelor si nevoilor dumneavoastra. Acestea sunt tot mai des intalnite, fiind moderne, sigure si elegante.

De ce firma Slide poate fi cea mai buna solutie pentru achizitionarea de usi automate culisante?

Firma Slide a fost infiintata in anul 2000, avand sediul in orasul Bocsa, judetul Caras-Severin. Aceasta firma va poate oferi servicii de inalta calitate si anume: consultanta, proiectare, instalare si service pentru usi automate culisante, realizarea la cerere a unor compartimentari multifunctionale, tamplarii, fatade si usi industriale sau amenajari transparente realizate din sticla de cea mai buna calitate. Principalul sector de populatie vizat de firma Slide este reprezentat de persoanele juridice din Romania. Datorita reprezentantilor de pe intreg teritoriul tarii, numarul clientilor care au apelat la serviciile oferite de firma Slide este unul considerabil.

Care este oferta firmei Slide in materie de usi automate culisante si de ce avantaje puteti beneficia daca apelati la serviciile lor?

Firma Slide ofera potentialilor clienti doua categorii de usi automate culisante si anume: usi automate culisante de tip liniar si usi automate culisante de tip telescopic, ambele variante apartinand noii categorii de usi iMotion(R), destinate unui trafic intens de persoane, fiind realizate din material reciclabil in proportie de 96%.

Alegeti cu incredere usi automate culisante oferite de catre firma Slide.

Avand o experienta de peste 14 ani in domeniu si peste 1000 de lucrari realizate si finalizate cu succes in tot acest timp, firma Slide este solutia optima pentru afacerea dumneavoastra, daca alegeti sa achizitionati usi automate culisante. Profesionalismul, calitatea si precizia proiectarii si executiei de care dau dovada echipele noastre de instalare si service, preturile accesibile, calitatea materialelor de cea mai buna calitate folosite la realizarea de usi automate culisante si nu numai, vor fi intotdeauna cele mai importante criterii pentru obtinerea rezultatelor asteptate: finalizarea proiectului dumneavoastra intr-un timp optim si un grad de satisfactie ridicat al clientilor care au apelat la serviciile noastre. Pentru usi automate culisante, alegeti cu incredere firma Slide.

Pentru mai multe informatii despre oferta noastra in materie de usi automate culisante, puteti accesa pagina noastra www.slide-romania.ro, ne puteti contacta prin telefon sau direct la sediul firmei.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *