Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Usi rotative automate de la Consulting Multiservice- pentru cei care isi doresc un produs modern si elegant!

Usile rotative sunt intalnite pe peste tot, de la hoteluri, banci, magazine si multe alte institutii. Asadar, acestea sunt potrivite pentru orice cladire in care are acces publicul larg, aspectul elegant fiind unul dintre motivele pentru care multi aleg acest produs. In plus, acestea nu permit aerului sa treaca direct din exterior in interiorul incintei, iar zgomotul este aproape inexistent. Exista o gama larga de finisaje astfel ca oricine va gasi modelul potrivit.

In cazul in care sunteti interesati de usi rotative automate, Consulting Multiservice va pune la dispozitie o gama variata de modele. Acestea ofera o prima impresie placuta oricarui vizitator si sunt extrem de fiabile si sigure, chiar si atunci cand traficul este mai intens. Asigura un efect de izolare optim, ceea ce impiedica curentii de aer sa patrunda in interiorul cladirii si tine zgomotul la distanta.

Asadar, cu ajutorul acestor usi veti economisi energie si veti schimba aspectul intregii cladiri. Hoteluri, muzee, banci si cladiri importante din toata lumea prefera acest sistem de usi, motiv pentru care puteti fi siguri ca veti face alegerea corecta. Sunt rezistente si faciliteaza accesul in cladire, fara sa existe vreo dificultate pentru public.

Ce trebuie sa stiti despre usi rotative automate?

Aceste usi rotative automate beneficiaza de actionare cu motoare care sunt controlate electronic si care au o viteza ce poate fi controlata cu ajutorul unui sistem special. Asadar, totul poate fi controlat in asa fel incat sa nu existe situatii de lovire sau strivire a persoanelor, fluxul fiind unul normal, fara incidente neplacute. Avantajele acestor usi sunt multiple, printre care se numara si economia, fiabilitatea, confortul si siguranta. Cu toate acestea, pentru ca functionarea acestora sa fie excelenta, usile au nevoie de control periodic si mentenanta.

Prin urmare, este necesara efectuarea unor verificari a peretului pe care sunt fixate componentele specifice, trebuie verificate canatele si integritatea peretilor de sticla securizata , dar si a restului de componente. In plus, actionarea electrica trebuie sa fie perfecta, controlul acestui sistem fiind obligatoriu. Se recomanda efectuarea unor teste de siguranta periodic, astfel ca nu veti avea parte de situatii neplacute.

Designul poate varia de la caz la caz, in functie de ideile specialistului sau ale dumneavoastra. De asemenea, si dimensiunile vor fi stabilite in functie de fluxul traficului, dar si de proportiile cladirii, intrucat trebuie sa existe un echilibru intre cele doua. Intrarea va arata spectaculos, iar accesul in incinta se va face rapid, usor si comod.

Comanda usi rotative de la Consulting Multiservice si descopera adevarata inovatie!

Asadar, Consulting Multiservice va asteapta cu usi rotative automate la cele mai bune preturi si deosebit de eficiente. Acestea pot fi realizate cu pereti laterali rotunzi sau „full glass”, iar in functie de necesitatile dumneavoastra pot sa existe 2, 3 sau 4 panouri interioare. Sunt elegante, fiabile si sigure, iar modelul poate varia in functie de preferintele clientilor. Nu ezitati sa descoperiti toate beneficiile pe care le poate aduce acest tip de usa!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *