Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Argricultura

www.gradinarul-gospodar.ro – gama completa de accesorii pentru ATV, brand-uri de renume, cele mai mici preturi!

ATV-ul (all terain vehicles) este un vehicul de teren (offroad) pe mai mult de doua roti, avand o larga utilizare in domenii variate precum agricultura, vanatoare, exploatare forestiera, turism, actiuni ale salvamontistilor.

Practic, ATV-ul este util oriunde se impune folosirea unui vehicul mic, agil, economic, robust, care se poate “strecura” in locuri greu accesibile, in orice conditii. Cei care il folosesc in agricultura stiu cat de importanta este gama de accesorii pentru ATV, acestea permitand desfasurarea unor activitati complexe, usurand munca umana si contribuind la obtinerea unei recolte bogate.

Accesorii pentru ATV – intrebuintari in agricultura

ATV-urile sunt des intrebuintate in agricultura, preferinta pentru acestea in defavoarea tractoarelor rezultand din: pretul de achizitie mult mai mic, consumul net inferior de carburant, ceea ce duce atat la economii financiare, cat si la un grad mai scazut de poluare, manevrabilitatea usoara. Folosind accesorii pentru ATV se poate ara pamantul (cu ajutorul plugului), cu discurile se sparg bulgarii mari, cu semanatoarea se imprastie samanata si ingrasamintele chimice, iar cu grapa se acopera semanatura. In caz de seceta, o cisterna atasata ATV-ului rezolva problema udatului, iar in perioada recoltei acest mic vehicul se dovedeste a fi ideal intrucat poate ajunge cu usurinta intre copacii livezilor sau pe cararile gradinilor.

www.gradinarul-gospodar.ro – gama variata de accesorii pentru ATV

Daca doriti sa achizitionati accesorii pentru ATV, consultati oferta magazinului online gradinarul-gospodar.ro si, cu siguranta, veti gasi tot ceea ce va este necesar. Destinat atat specialistilor in domeniul agricol, cat si persoanelor aflate la “inceput de drum” in acest tip de activitate, magazinul ofera solutii pentru toate cerintele si necesitatile.

Gama de accesorii pentru ATV cuprinde:

  • tavalugi netezi , cu latimi de lucru de 130 cm sau 180 cm. Modelul de 130 cm poate fi umplut cu apa pana la 150 litri. Cu ajutorul acestora se faramiteaza bulgarii de pamant, se netezeste si se taseaza solul, inainte si dupa insamantare
  • remorci in mai multe variante – monobloc (incarcatura utila 400 kg), cu panouri (incarcatura 700 – 800 kg), basculante (cu panouri rabatabile si detasabile in pozitie laterala, prindere fara carlig de tractiune), cadru de transport (tip boggie)
  • lame de nivelat – lame orientabile din tabla de 4 mm grosime, avand o contralama cu o grosime de 8 mm. Orientarea lamei se regleaza printr-un levier cu indexare rapida la 0 + 20 + 40 + 50 grade la dreapta sau la stanga. Optional se poate achizitiona si banda din cauciuc pentru zapada
  • fertilizator profesional pentru ingrasamant sau sare. Are o constructie robusta si este dotat cu selector de distribuire stanga-dreapta si agitator. Se livreaza cu roti agricole echipate, cele pentru gazon fiind optionale
  • cric – un accesoriu practic pentru controlul vizual si intretinerea ATV-urilor. Mecanismul de blocare al rotilor din spate este integrat si se pune in functiune automat cu ajutorul unui arc ajustabil. Este zincat, extra plat (7 cm) si poate ridica greutati de pana la 360 kg.

Gradinarul-gospodar.ro comercializeaza numai produse originale, de calitate superioara, oferind garantie de 12 luni pentru brandul Majar (Franta) si de 24 de luni pentru Villager (Serbia). Toate aceste accesorii pentru ATV se adauga unei game impresionante de unelte si utilaje destinate agriculturii, viticulturii si pomiculturii: accesorii tractor, accesorii motocultor, accesorii motosapa, remorci agricole, sisteme intretinere gazon, semanatori, scule electrice, aspiratoare profesionale, generatoate de curent, scule pneumatice, compresoare si multe altele.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *