Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

prese transfer termic
Servicii

Despre iubire si… prese transfer termic

Fie ca este vorba de un tricou sexy personalizat cu o grafica viu-colorata sau de o cana cu un mesaj incurajator pentru a putea trezi chiar si cel mai somnoros om de lume, exista ceva in comun intre aceste doua exemple. Mai exact, metoda de personalizare. Metalpro ofera tuturor intreprinderilor mici si mijlocii (si nu numai) atat prese transfer termic cat si echipamente si accesorii profesionale destinate pentru personalizarea diferitelor obiecte. Si pentru ca Zilele Dragostei (Sfantul Valentin si Dragobetele) se apropie vertiginos, in cadrul acestui articol vom vedea pe scurt care este povestea din spatele Dragobetelui (despre Valentine’s Day suntem siguri ca se cunosc suficient de multe aspecte) si cum a ajuns ca o traditie pagana si foarte veche sa se imbine cu religia ortodoxa. Evident, vom face aceasta analiza mergand si pe linia modelelor si a graficii ce poate fi folosita pentru a personaliza diferite obiecte cu ajutorul unor prese transfer termic.

Cateva lucruri despre Dragobete

Pentru inceput, cuvantul Dragobete este practic numele fiului Babei Dochia. Comform mitologiei traditionale, povestea Babei Dochia este practic o simbolizare a sfarsitului iernii si ar purta diferite referinte asupra Echinoctiului de Primavara. Insa, nu vom intra chiar atat de puternic in mitologia romaneasca, dar tot ceea ce putem spune ca Dragobetele este echivalentul romanesc al sarbatorii importate Valentine’s Day.
Pentru a reveni totusi pe taramul obiectelor personalizate cu ajutorul unor prese transfer termic vom continua in cea de-a doua parte a acestui articol cu doua idei pentru cadouri personalizate ce pot fi oferite cu ocazia sarbatorii iubirii. Pentru cei care doresc sa pastreze traditiile importate din occident, asa cum bine se stie cele mai populare cadouri de Sf. Valentin sunt ursuletii din plus, cutii de ciocolata, si multe alte atentii menite sa smulga aprecierea partenerei. Evident, in cazul in care aveti o firma de cadouri personalizate, achizitionarea unor accesorii pentru prese transfer termic este foarte indicata in cazul in care nu le aveti. Astfel, veti putea personaliza obiecte din ceramica (cani) dar si articole textile si nu numai. Evident, pentru ca este vorba de Sf. Valentin, nu pot lipsi inimioarele rosii si eventualele mesaje de iubire.

Idei de personalizare a tricourilor cu prese transfer termic

Ei bine, pentru cei care doresc sa pastreze traditiile din Romania, sarbatorind Dragobetele (24 Februarie) dumneavoastra in calitate de firma de cadouri personalizate veti putea folosi diferitele accesorii pentru prese transfer termic pentru a personaliza tricouri, alte articole vestimentare, patch-uri dar si cani sau farfurii cu motive traditionale (va recomandam sa studiati portul popular din zona Olteniei). Evident, un tricou foarte dragut pentru ea ar fi unul cu un mesaj traznit de dragoste (cu o nuanta traditionala) ornat cu elemente grafice prezente pe portul popular traditional. Evident, personalizarea textilelor cu prese transfer termic nu cunoaste limite, singura limita fiind doar imaginatia dumneavoastra si bineinteles, aria de culori cu care se lucreaza in termo-transfer.
Noi va asteptam cu drag pe siteul www.presetermice.ro pentru a afla mai multe informatii despre produsele dar si serviciile noastre pentru a va echipa complet atelierul de personalizari.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *