Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

agende personalizate
Servicii

Agende personalizate – Dalimpromo.ro

Simtul proprietatii poate aparea sporadic in lumea animalelor și pentru putin timp, dar la oameni acesta face parte din amprenta lor genetica, iar expresia “al meu” apare frecvent în discuțiile și gandurile lor. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului, obiectele personale erau inscriptionate, iar cele faurite de anumiti oameni, renumiti pentru maiestria lor, erau stantate cu numele lor, pentru a dainui. Astazi, datorita tehnologiei moderne, care avanseaza din ce in ce mai mult, exista posibilitatea personalizarii în serie a obiectelor care pot deveni mijloc de reclama, unele dintre acestea fiind agende personalizate.

Metode de personalizare

Metodele de personalizare sunt multiple, efectuate cu tehnologii de ultima ora, care nu permit producerea de erori. Oricare dintre ele ar fi utilizate, agendele personalizate rezultate vor fi de mare efect, devenind un mijloc eficient și sigur de reclama.
Una dintre acestea este personalizarea prin timbru sec, care consta în crearea unei imagini in adancime a unui logo. Acest lucru este posibil prin aplicarea pe suprafata care se doreste a fi personalizata, a unei matrite de zinc incalzite, cu forma logo-ului.
Folio este alta metoda de personalizare a agendelelor, asemanatoare timbrului sec, prin introducerea in procesul de personalizare a unor foite de aur sau argint. Prin aceasta metoda, se obtin agende promotionale de mare finete și eleganta.
O alta metoda uzitata in crearea de agende personalizate este embosarea, prin care se realizeaza o imagine sau un logo in relief, aplicandu-se, prin presare pe spatele suprafeței de personalizat, a unei matrite de zinc incalzite.

Modele de agende personalizate

Gama de agende care se pot personaliza este extrem de larga, de la cele zilnice la cele saptamanale, datate sau nedatate, in formate clasice A4, A5 sau chiar formate atipice, cu coperti de piele sau imitatie de piele, cu semn de carte, legate sau cusute, tip caiet mecanic sau spiralate, în diferite culori.
Agendele A4 sunt mai greu de carat din cauza dimensiunilor destul de mari, dar sunt foarte bune pentru birou. Cele A5 sunt ideale atunci cand trebuie sa ne insoteasca peste tot, pentru a avea la indemana informațiile de care avem nevoie. Daca agendele tip caiet mecanic au un sistem prin care se pot adăuga sau scoate foi, cele tip blocnotes sunt extrem de bune, în special pentru ca au avantajul de a li se desprinde foi fara a se vedea.
Agendele personalizate pot fi destinate atat unui grup tinta, ca materiale promotionale, cat și colaboratorilor, ca semn de mulțumire pentru activitatea depusa de-a lungul timpului.
Agendele personalizate, indiferent de forma, culoarea sau tipul lor sau de metoda prin care au fost personalizate, reprezintă un mod rafinat și eficient de a face un cadou partenerilor de afaceri, dand un plus de valoare companiei dumneavoastra.
Site-ul www.Dalimpromo.ro va pune la dispozitie orice fel de agende personalizate, de cea mai buna calitate și prin procedee care imbina traditia cu tehnologia cea mai moderna.
Americanii spun “time is money”, dar de ce sa nu prindem timpul si sa-l organizam intr-o agenda personalizata care poate deveni un ambasador al companiei noastre si implicit, ne poate aduce, tot in timp, mai mulți bani?

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *