Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pereti sticla securizata
Arhitectura - Constructii Servicii

Ingrijirea unor pereti sticla securizata

Transforma orice spatiu mic si inchis intr-unul aerisit si plin de lumina prin montarea de pereti sticla securizata. Imperial Glass va ofera o gama extinsa de produse si elemente create de sticla securizata de cea mai buna calitate, la orice dimensiuni si forme. Sticla este utilizata la o scara tot mai larga in variate domenii, insa cele mai spectaculoase rezultate pot fi observate mai mult in domeniul costructiilor. Panourile din sticla securizata sunt folosite atat pentru imbracarea caldirilor, dar si pentru compartimentarea spatiului interior, sau pentru spatiile sanitare. Indiferent de aplicatie, sticla este sticla, chiar daca acesti pereti sticla securizata sunt creati dintr-un material de cateva sute de ori mai rezistent decat sticla normala.

Solutii de protectie pentru pereti sticla securizata

Vom dedica acest articol ingrijirii intr-o maniera eficienta a acestor elemente din sticla securizata, iar mai spre final, vom privi spre viitorul acestora si vom vedea cum puteti obtine energie electrica cu ajutorul geamurilor,si cum folosirea de pereti sticla securizata va poate oferi gradul perfect de intimitate. Insa, sa incepem cu inceputul, mai exact, ingrijirea acestora si cum puteti elimina urmele de amprente foarte usor, dar si cum pot fi evitate petele cauzate de uscarea stropilor de apa.

Oriunde i-ati avea, fie in casa sau in sediul firmei dumneavoastra, poate singura problema ce vizeaza acesti pereti sticla securizata este curatarea lor. Acesti magneti de amprente, asa cum am putea sa ii numim, peretii din sticla trebuiesc curatati periodic. In majoritatea dintre cazuri, detergentii de geamuri fac o treaba excelenta, insa pentru cei care doresc sa scape de bataile de cap legate de curatarea acestora, va putem spune ca exista diferite tratamente care se pot aplica pe suprafetele acestor pereti sticla securizata astfel incat veti putea scapa de urmele de praf sau petele cauzate de stropii de apa.

Tehnologii si viitorul acestor pereti sticla securizata

Nano-tehnologia nu mai este o chestiune ce tine de filmele SF, aceasta este prezenta si in solutiile de tratare pentru pereti sticla securizata sau geamuri. Astfel, exista solutii ce pot fi aplicate pe suprafetele de sticla si nu numai ce le comfera acestora proprietati anti-statice sau anti-calcar. Aceste protectii pot fi aplicate fie in timpul procesului de formare a peretilor si a produselor din sticla, sau dupa montarea acestora. Astfel, veti scapa de inesteticele urme si petece pot fi cosmarul oricarui perfectionist.

Schimbam acum registrul, si vom privi spre viitorul acestor pereti sticla securizata, unul, am putea spune, plin de lumina si energie. Mai multi cercetatori de la MIT Massachusetts Institute of Technology si nu numai, se pregatesc sa dezvolte primele celule fotovoltaice perfect translucide. Acestea sunt viitorul energiei ecologice, ele putand fi aplicate pe orice tip de pereti sticla securizata sau geamuri. De asemenea, deja incep sa fie foarte accesibile si geamurile care contin cristale lichide ce odata supuse unui curent electric pot face geamul complet fumuriu. Insa, despre aceste tehnologii vom discuta intr-un articol viitor. Va asteptam pe siteul nostru, www.imperialglass.ro pentru a alege cea mai luminoasa si eleganta varianta de compartimentare pentru casa sau biroul dumneavoastr

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *