Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Servicii

Casa Funerara Eva ofera servicii de calitate in Bucuresti

Familiile trec uneori prin momente foarte grele. Durerea generata de un deces nu poate fi alinata de nimic. Nici un lucru pe care l-am putea spune sau face nu ar putea sa stinga tristetea profunda din sufletele celor care pierd pe cineva. Moartea e un lucru firesc si modul in care se sfarseste orice viata. Totusi, durerea pe care o declanseaza e atat de puternica si transforma atat de mult vietile celor care au cunoscut indeaproape persoana decedata, incat e posibil sa treaca mult timp pana cand acestia reusesc sa-si continue viata cu inima impacata.

Incetarea din viata a unui om nu aduce doar o mare tristete in sufletul celor care l-au cunoscut, ci si o povara care pentru multi poate fi greu de dus: organizarea inmormantarii. Casa Funerara Eva vine in intampinarea nevoilor de servicii funerare Bucuresti cu pachete complete si produse specifice pentru care plata se poate face si in rate fara dobanda.

Servicii funerare complete

Casa Funerara Eva si-a inceput activitatea in anul 2012 si s-a impus pe piata de servicii funerare Bucuresti prin profesionalismul de care a dat dovada fata de cei care i-au cerut ajutorul in momente dificile. Specialistii de la Casa Funerara Eva pot fi contactati 7 zile din 7, inclusiv in zilele de sarbatoare, prin telefon sau prin e-mail. Casa Funerara Eva va pune la dispozitie un numar de telefon care poate fi apelat non-stop.

Organizarea unei inmormantari poate fi complexa, dificila si dureroasa. Casa Funerara Eva poate sa preia toata responsabilitatea organizarii sau se poate ocupa doar de unele etape, in functie de nevoile dumneavoastra. Printre serviciile cele mai solicitate sunt constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea decedatului, obtinerea actelor de deces, manipularea sicriului, furnizarea unor pachete de mancare si transportul funerar.

Sicrie din diferite tipuri de lemn

Casa Funerara Eva comercializeaza o gama variata de sicrie din lemn de nuc, stejar, plop, brad, frasin, fag si mahon. Oferta este foarte variata. Aveti posibilitatea sa alegeti intre sicrie de tip economic accesibile ca pret, sicrie la pret mediu si sicrie de lux. Toate sunt complet echipate. Alaturi de sicriu veti primi o cruce mare de lemn inscriptionata, doua orare, o perna, lenjerie pentru capacul de sicriu si pentru interiorul sicriului. Sicriul este transportat gratuit in Bucuresti si in judetul Ilfov.

Monumente funerare

Casa Funerara Eva comercializeaza cruci si monumente din marmura si granit. Acestea pot fi personalizate prin adaugarea unor accesorii. Aveti posibilitatea sa alegeti forma, materialul, culoarea si dimensiunile pe care le doriti. Pentru monumente se asigura si montajul, la cerere. Puteti sa comandati si un felinar funerar sau o vaza.

Cand vine vorba de servicii funerare Bucuresti, Casa Funerara Eva se remarca pe piata de profil prin varietatea produselor oferite. Contactand compania puteti sa comandati diferite modele de coroane funerare din florile alese de dumneavoastra, artificiale sau naturale. Acestea sunt livrate la data pe care o alegeti, la ora si in locul dorit. Compania ofera si servicii de fotoceramica, incinerare si repatriere.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *