Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Freze de zapada – Iarna e mai usoara cu AgroMall.ro!

Pregateste-te de iarna! Ca sa nu mai pierzi timp mult dand zapada la o parte din cale si nici sa nu-ti mai fie frig in timp ce faci acest lucru, foloseste echipament profesionist. Cumpara cele mai bune freze de zapada din oferta AgroMall.ro! Pentru mai multe informatii rasfoieste oferta acestui magazin online.

Freze de zapada – Pentru diverse spatii

Pe cat e de frumoasa iarna, pe atat ai de munca atunci cand ninge. Ca sa poti iesi din locuinta ori din curte, este necesar sa degajezi zapada de pe trotuare si alei. Efortul e mai intens in special in zilele in care se incalzeste, iar stratul alb e mai greu, dar si atunci cand bate vantul foarte tare si e frig. Renunta la lopata in favoarea unor freze de zapada! Indiferent ca ai nevoie de una pentru locuinta sau pentru parcare, gasesti ce iti trebuie in oferta AgroMall.ro!

Produsele din oferta AgroMall.ro provin de la marci de renume in domeniu, cum ar fi: BSR, Texas, Honda, Kama Snow, Hecht si ProGarden. De ce sa le alegi? Iata cateva motive:

– inlocuiesti clasica lopata cu un echipament eficient, care iti asigura performanta;

– rezultatul final e peste masura asteptarilor;

– zapada este indepartata mult mai repede si mult mai usor. Asadar, diminuezi efortul;

– pot fi utilizate in curtile caselor, in parcari private, in curtile firmelor si institutiilor, dar si pentru eliberarea trotuarelor de prin oras;

– raspund cat mai multor cerinte ale pietii.

In oferta AgroMall.ro gasesti atat modele simple de freze de zapada, cat si modele mai complexe. Primele sunt utilizate, in general, in gospodarii, fiind de dimensiuni mai mici. Cele din a doua categorie, in schimb, sunt achizitionate pentru curtile si parcarile supermarketurilor, institutiilor si firmelor, fiind echipamente puternice, robuste, create special pentru suprafete mari.

 

Oferta la freze de zapada

Vrei ceva cu care sa indepartezi mai usor zapada de pe trotuarul casei? Alege din categoria freze de zapada modelul TEXAS ST1300. Acesta produce un nivel de zgomot redus, astfel ca nu-ti vei deranja vecinii, si are model ergonomic si minimalist. In plus, cantareste doar 5.1 kg.

Mai performant este modelul HECHT 9014. Are o inaltime de lucru de 36 cm si o latime de 43 cm, poate sa curete 180 mp/h, e actionat manual si e prevazut cu far. Asadar, poate fi utilizat si pe intuneric fara nici o problema.

Pentru suprafete mari si foarte mari, magazinul online AgroMall.ro are in oferta modelul HECHT 9554. Arunca zapada la 8-10 metri, functioneaza cu benzina, curata 1700 m3/h si cantareste 57 kg. In plus, persoanele fizice beneficiaza de o garantie de 24 de luni, iar cele juridice, 12 luni.

Iarna se apropie! Echipeaza-te de pe acum cu tot ce iti trebuie! Ca sa indepartezi dimineata, cat mai repede, zapada de pe trotuare si din curte, foloseste un produs din categoria freze de zapada. O oferta foarte avantajoasa pentru tine gasesti in magazinul online AgroMall.ro! Profita de ocazie!

Date de contact

Adresa: Popesti-Leordeni, str. Amurgului, nr. 77B

Telefon: 0749.338.160, 0728.674.650

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *