Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Ai nevoie de laptopuri second – hand? Apeleaza cu incredere la Store Mania!

Daca vechiul laptop s-a stricat si ai nevoie de unul nou insa bugetul nu prea iti permite, atunci apeleaza la Store Mania si achizitioneza-ti un laptop second-hand!

Store Mania este un magazin online din cadrul carui iti poti achizitiona simplu si rapid laptopuri second-hand, calculatoare second-hand, monitoare second-hand dar si accesorii GSM noi precum: display-uri, touchscreen, folie sticla, huse, carcase, incarcatoare, carduri de memorie, casti, cablu de date.etc.

Indiferent daca laptopuri second-hand din cadrul magazinul Store Mania au fost folosite, acestea functioneaza perfect putand fi utilizate cu succes pentru o perioada indelungata de timp fara nici un fel de probleme. In plus, laptopurile second-hand sunt mult mai ieftine fata de cele noi.

In prezent, laptopuri second-hand au capatat din ce in ce mai multa popolaritate pe piata, acestea reprezentand solutii fiabile si avantajoase atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Asadar, daca detii o firma mica si ai nevoie de laptopuri pentru extinderea parcului IT, cel mai indicat in cazul in care bugetul nu-ti permite niste laptopuri noi, ar fi sa alegei laptopuri second- hand.

De ce sa apelezi la Store Mania pentru laptopuri second-hand?

Avantajele utilizarii unui laptop sunt numeroase, cel mai bun avantaj fiind acela ca il poti lua cu tine peste tot. Insa, dupa o perioada indelungata de utilizare, acesta se poate defecta. Daca nu iti permiti un laptop nou, cel mai indicat ar fi apelezi la unul second-hand. Chiar daca este second-hand, acesta poate functiona la fel de bine ca un laptop nou si in plus, te va costa mult mai putin.

Store Mania vine in intampinarea clientilor care au nevoie de laptopuri second-hand cu urmatoarele modele: laptopuri second-hand Dell, laptopuri second-hand Lenovo, laptopuri second-hand Fujitsu. Este foarte important sa ai grija ce furnizor alegi atunci cand te decizi sa-ti achizitionezi un laptop second-hand. Laptopurile second-hand din cadrul magazinului Store Mania beneficiaza de componente calitative, acestea fiind echipate majoritatea cu sistem de operare Windows.

Atuurile de care vei benecia daca vei opta pentru laptopuri second-hand de la Store Mania sunt urmatoarele: aceste echipamente second-hand au un pret de achizitie mult mai mic fata de unele noi si raportul calitate-pret-performanta este mult mult mai accesibil. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le vei avea in cazul in care optezi pentru laptopuri second-hand, deoarece este necesar un buget mai mic pentru achizitionarea unor laptopuri performante.

Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza laptopuri second-hand de la Store Mania!

Alegand sa achizitionezi laptopuri second-hand sau orice alte echipamente IT din cadrul Store Mania vei beneficia de garantie. Pentru la laptop-rile second-hand garantia este de 12 luni iar pentru bateria acestuia, 3 luni.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre laptopuri second-hand, acceseaza pagina web www.storemania.eu sau contacteaza reprezentantii magazinului –0742 591 000. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine, oricarei solicitari venite din partea oricarui client!

Daca vrei sa te bucuri de laptopuri second-hand de calitate, apeleaza cu incredere la Store Mania!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *