Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Usi de garaj rezidentiale de la Eurokapu Ellady – Sigure, ieftine si bune

Ca sa fii tot timpul in siguranta, dar si ca sa nu intampini vreo problema la inchiderea sau deschiderea unei anexe a locuintei, poti achizitiona usi de garaj rezidentiale din oferta firmei Eurokapu Ellady. Sunt de calitate superioara!

Usi de garaj rezidentiale – Un produs realizat conform tuturor cerintelor

Ca importanta, garajul se situeaza pe locul II, dupa locuinta, pentru majoritatea dintre noi. Nu doar ca parcam masinile in el, dar depozitam si trusele cu scule, lucrurile de care nu mai avem nevoie in casa sau apartament, mobilier mai vechi (pentru aceasta, garajul trebuie sa fie mai mare) etc. Datorita aspectelor mentionate si pentru a nu avea parte de vreo surpriza neplacuta, firma Eurokapu Ellady recomanda utilizarea de usi de garaj rezidentiale. In oferta le gasesti cu diferite dimensiuni. Nu trebuie decat sa te uiti in catalog si sa comanzi fie usi de tip rulou, fie usi sectionale. Totul depinde de tine.

Iata ce trebuie sa mai stii despre usi de garaj rezidentiale:

– materialele folosite pentru obtinerea lor sunt de calitate superioara;

– manopera este realizata de angajati cu experienta in asa ceva;

– atentia din timpul fabricarii, materialul folosit efectiv si faptul ca se respecta toate normele garanteaza o utilizare indelungata a usilor de garaj rezidentiale.

Despre acestea mai trebuie mentionat faptul ca sunt realizate fie din panouri cu grosime de 4 cm, fie din lamele de aluminiu, cu o grosime de 14 mm.

Beneficii utilizare usi de garaj rezidentiale

De ce sa optezi tocmai pentru usi de garaj rezidentiale? Iata cateva motive:

– sunt izolate fonic foarte bine, cu spuma poliuretanica. Asadar, cand vei mai mesteri ceva prin garaj, nu-ti vei mai deranja vecinii, intrucat efectiv nu se va mai auzi zgomotul;

– nu vor rugini. Chiar daca au fete de metal, acestea sunt tratate cu o substanta speciala, ce previne coroziunea. Cu alte cuvinte, nici zapada si nici ploaia nu vor favoriza aparitia ruginii;

– economisesti spatiu mai mare. Intrucat ele se deschid pe plan vertical, poti decora curtea cu flori si statuete chiar pana in imediata apropiere a garajului;

– datorita faptului ca se inchid automat, nu-ti va patrunde in garaj nici o persoana straina;

– izoleaza termic. Asadar, in timpul sezonului rece, cand vei avea cate ceva de mesterit la masina, nu ti se va mai face rece, intrucat aceste usi de garaj rezidentiale nu permit aerului cald sa iasa si nici celui rece sa patrunda.

Iata si cateva detalii tehnice despre usi de garaj rezidentiale:

– firma Eurokapu Ellady are in oferta usi albe, maro si pe imitatie de lemn;

– designul impresioneaza prin liniile placute si aspectuoase;

– se inchid ermetic, intrucat sunt prevazute cu cheder inferior sau chedere de cauciuc montate orizontal, pe partile inferioara si superioara.

In functie de preferinte, un client isi poate dota usa de garaj cu: usa pietonala, sistem de automatizare, sine joase, aerisire (cu sau fara posibilitate de inchidere), geam transparent / cristal de diferite modele.

Comanda usi de garaj rezidentiale din oferta firmei Eurokapu Ellady si bucura-te de calitate! Prezinta multe avantaje, sunt usor de montat si de folosit si nu necesita intretinere speciala.

 

Date de contact

Adresa: Brasov, str. Lunga, nr. 122

Telefon: 0743.045.751

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *