Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Ai si tu grija de casa ta si investeste in sisteme pluviale de la Triunion!

Efectul apelor pluviale asupra a tot ceea ce inseamna fundatii si subsoluri este devastator. In special daca locuintele nu sunt hidroizolate corect, apa isi face de cap nestingherita. Exista vreo solutie pentru acest neajuns? Desigur, exista solutii pentru orice, iar in acest caz este vorba despre sisteme pluviale. De unde le poti achizitiona? Nimic mai simplu, de la Triunion!

Ce sunt sisteme pluviale?

Sisteme pluviale sunt cele care-ti asigura scurgerea apelor pluviale de pe acoperisul casei intr-un mod eficient care sa nu te afecteze. Aceste sisteme pot fi de mai multe feluri:

  1. Gurile de scurgere. Sunt dotate cu un sistem de tevi ingropat care face direct legatura catre canalizare. Aceasta metoda nu este atat de sigura, in sensul ca burlanele ingropate vor colmata dupa prima toamna, in sepcial daca lipsesc parafrunzarele. Se recomanda a se folosi guri de scurgere patrate sau dreptunghiulare, de preferat din otel, acest material avand numeroase avantaje precum: sunt durabile, isi pastreaza forma in timp, sunt rezistente si puternice si sunt ieftine;
  2. Tevile de canalizare, in acest caz, sunt intrebuintate minimal. Se monteaza usor si se pot personaliza in functie de necesitati, iar dimensionarea se face in functie de traficul din zona;
  3. Pietrisul drenant. Este un sistem recomandat doar atunci cand nu exista platforme betonate. Se foloseste si o alee in stil deck pentru a maximiza avantajele metodei. Nu permite stropirea soclului respectivei cladiri. Sunt obligatorii parafrunzarele si in acest caz.

De retinut, este absolut necesar sa se monteze parafrunzare, acestea fiind produse de baza pentru orice sistem pluvial si care ii sporeste in timp rezistenta de la un sezon la altul. Care este rolul parafrunzarelor? Acela de a impiedica frunzele si crengutele sa ajunga in burlane sau, mai rau, in conductele de scurgere.

Adesea, dupa finalizarea lucrarilor la acoperis, se uita montarea parafrunzarelor, asa incat dupa ce trece primul sezon ploios si vantos va trebui in mod obligatoriu sa cureti burlanele care nu mai fac fata scurgerii apei. Cu toate acestea, jgheaburile trebuie curatate periodic.

De unde fac rost de sisteme pluviale?

Si cum toamna si-a intrat in drepturi in toata Romania si ploua, ploua, sisteme pluviale sunt mai necesare decat oricand. Ele te ajuta sa obtii un acoperis perfect functional in proportie de 100%. Sunt alcatuite din jgheaburi si burlane si, desigur, si din parafrunzare, astfel incat drenarea apei se face in mod eficient.

De unde poti sa achizitionezi si tu astfel de sisteme pluviale? De la Triunion desigur, o companie ce-ti pune la dispozitie produse de calitate, rezistente si durabile in timp, solutii complete, de la A la Z, pentru a face fata cu brio anotimpului ploios, cat si iernii.

Sistemele pluviale propuse de catre Triunion sunt realizate din otel galvanizat avand protectie multistrat pe ambele fete. Scurgerea este eficienta si completa folosind aceste sisteme pluviale de top, apa nu se prelinge pe fatade si nu afecteaza structura locuintelor. Sistemele au un design specific ce nu favorizeaza deloc acumularea de depuneri, iar diametrul jgheaburilor si al burlanelor poate avea diametre diferite in functie de necesitati.

Intampina si tu toamna si anotimpul ploios cu sisteme pluviale de la Triunion!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *