Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

parchet stejar
Arhitectura - Constructii

Parchet stejar – un produs multifunctional

Sunteti in cautarea unui parchet de calitate care sa va puna in valoare casa? Daca raspunsul este da, atunci pe site-ul nostru sunteti la locul potrivit! Vasta experienta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare ne-a permis sa se imbunatatim serviciile si prin urmare, sa punem la dispozitia clientelei o gama variata de produse de cea mai mare calitate. La noi veti gasi cele mai bune articole de parchet stejar, furnizat doar de firme de top pe piata, dar si alte tipuri de pardoseli precum parchet laminat, parchet de bambus, parchet de lemn masiv, parchet stratificat, parchet vinil sau plinte compatibile. Desigur pentru un serviciu complet, va propunem si accesorii de montaj precum amorse, conectori, dezumidificatoare, adezici sau profile decorative.

Parchetul din stejar este un tip de dusumea ce se distinge nu doar prin aspectul sau placut si rafinat, dar si prin numeroase alte beneficii pe care le vom dezvolta mai jos. La noi veti gasi un spectru variat de culori si texturi ce se armonizeaza perfect cu mobila si casa dumneavoastra.
Parchet stejar

Intr-adevar ca spre deosebire de celelalte tipuri de dusumele, parchetul de stejar este disponibil la un pret mai ridicat, insa calitatea acestuia este indiscutabila. In primul rand sa luam ca exemplu efectul estetic deosebit ce confera oricarei incaperi o nota distincta de originalitate si naturalete. Esenta de stejar este binecunoscuta pentru rezistenta sa in timp si astfel, o data achizitionat, va veti bucura numerosi ani de aceeasi stralucire si culoare. Un alt avantaj al acestuia este izolarea termica, nepermitand caldurii sa se elimine prin sol. De aceea parchetul de stejar se numara printre putinele modele de dusumele ce va pot oferi un mic ajutor in ceea ce privesc cheltuielile lunare, fara sa mai mentionam de proprietatile sale sanitare, protejandu-va casa si familia de instalarea mucegaiului si a prafului. Intretinerea se face foarte usor, in mod normal cu produse pentru parchet din lemn, insa pentru un aspect sanatos si integru se recomanda adaugarea unor talpici sau bucati de pasla pe bazele mobilei.

O gama ampla de parchet stejar

Pentru ca va oferim doar produse de cea mai mare calitate, la noi veti gasi parchet stejar de clasa A, disponibil intr-o gama ampla de culori si stiluri (sah, bradut, medalion, tesut etc). Materialele sunt furnizate doar de furnizori de top pe piata produselor dedicate amenajarii interioarelor, iar in ceea pe priveste aspectul, placile de stejar se definesc printr-un design uniform fara diformitati sau noduri. In cazul in care totusi acestea ar exista, va garantam un diametru de maxim 6 mm si niciodata in numar de doua sau mai multe pe o singura placa.

Parchet stejar – produs modern si de calitate

Magazinul nostru virtual – WWW.Decolandia.ro va propune o gama variata de dusumele precum parchet stejar ce va confera un aspect placut si armonios in casa dumneavoastra. Calitatea nu este o optiune, ci o caracteristica de care toate produsele noastre binedispun in urma colaborarii cu numerosi furnizori de top pe piata materialelor de amenajari interioare/exterioare. Cu noi aveti siguranta unui produs nu doar modern, ci si foarte rezistent la numerosi factori de uzura.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *