Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

certificate energetice Bucuresti
Servicii

Aspecte privind continutul certificatelor energetice

Legislatia in vigoare prevede anumite sanctiuni pentru cei care refuza sa prezinte sau nu detin un certificat energetic. Tocmai de aceea, incepand cu anul 2016 toti proprietarii de bunuri imobile trebuie sa detina un astfel de certificat care sa ateste performanta energetica a cladirii.
Si o data cu aceasta lege au aparut si acele firme de mana a doua care nu reusesc sa ofere documente care sa aiba un continut adecvat. Pentru a evita astfel de probleme va recomandam sa apelati cu cea mai mare incredere la cabinetul nostru PFA Barbuta Catalin – Felix pentru a primi un certificat energetic Bucuresti realizat in conformitate cu cerintele si normele legale.
La ora actuala cabinetul nostru detine un portofoliu bogat de clienti care apeleaza cu cea mai mare incredere la serviciile noastre. Pentru a afla cum puteti intra in posesia unui astfel de certificat energetic Bucuresti nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.certificat-energetic-aici.ro.

Iata ce trebuie sa stiti despre acest certificat energetic Bucuresti

Un certificat energetic Bucuresti are o valabilitate de 10 ani incepand de la data eliberarii acestuia. Daca intre timp au loc la nivelul constructiei anumite imbunatatiri precum reabilitarea termica atunci certificatul energetic nu mai este valabil si trebuie eliberat altul.
Certificatul energetic cuprinde valori calculate, in conformitate cu reglementarile tehnice in vigoare, cu privire la consumul de energie si emisiile de CO2, care permit investitorului sau proprietarului sa compare si sa ia o decizie competenta. Certificatul cuprinde anexat, recomandari de reducere a consumului de energie a cladirii, cu exceptia cazurilor in care nu exista potential de reducere semnificativa al acestora comparativ cu cerintele minime de performanta energetica in vigoare la data eliberarii certificatului precum si estimarea economiei de energie prin realizarea lucrarilor de crestere a performantei energetice a cladirii.

Aspecte privind performanta energetica a unei cladiri

Performanta energetica reprezinta practic cel mai important element din acest certificat energetic Bucuresti si reprezinta energia efectiv consumata sau estimata pentru a raspunde necesitatilor legate de utilizarea normala a unei cladiri.
Performanta energetica se determina conform unei metodologii de calcul si se exprima prin mai multi indicatori numerici care se calculeaza luandu-se in consideratie izolatia termica, caracteristicile tehnice ale cladirii si instalatiilor, proiectarea si amplasarea cladirilor in raport cu factorii climatici exteriori, expunerea la soare si influenta cladirilor invecinate, sursele proprii de producere a energiei precum si alti factori.

Certificat energetic Bucuresti eliberat de profesionisti cu experienta

In cazul in care acest certificat energetic Bucuresti a expirat si aveti nevoie de unul nou sau pana in prezent nu ati mai avut, va asteptam la cabinetul nostru unde va asteapta profesionistii nostri cu o experienta remarcabila in domeniu care pot sa va ofere solutii competente pentru a putea obtine un astfel de certificat energetic Bucuresti.
Pentru a afla mai multe informatii dar sa ne si contactati va asteptam pe site-ul nostru www.certificat-energetic-aici.ro. Aici la cabinetul nostru veti putea accesa servicii de inalta calitate, astfel incat sa obtineti un certificat energetic care sa indeplineasca toate conditiile si sa il puteti utiliza cu cea mai mare incredere.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *