Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Alegeti cu Incredere Bobinaj Motoare Electrice de la Electrosev

Compania Electroserv Bucuresti are ca obiect principal de activitate realizarea lucrarilor de bobinaj pentru toate tipurile de motoare electrice, transformatoare, pompe submersibile, aparate de sudura, transformatoare, ventilatoare, hidrofoare, compresoare, motoare lift. Cu o experienta de aproape 20 de ani pe piata de profil, echipa companiei se ridica la standardele celor mai exigente cerinte, oferind solutii optime si personalizate, care sa aduca satisfactie deplina clientilor.

Pasi in procesul de bobinaj motoare 

Procesul de bobinaj de motoare presupune urmatoarele operatiuni: demontat-montat, debobinat-bobinat stator, probe, lacuire si uscare in cuptor. Prin bobinarea unui motor electric nu se pierde din putere, turatii sau alte specificatii date de producator. In cazurile in care spatiul dintre canalele statorului permite, se foloseste sarma putin mai groasa, pentru a miscora posibilitatea arderii motorului la o solicitare mai intensa.

Lucrarile de bobinaj motoare se executa in atelierul acestei companii din Strada Postavarul nr.6, sector 3, programul de lucru fiind 24 de ore din 24, astfel incat solicitarile clientilor sa fie procesate si solutionate in cel mai scurt timp. In acest fel, compania a ajuns sa realizeze peste 5.500 de lucrari in fiecare an, portofoliul de clienti multumiti fiind impresionant. Pentru serviciile furnizate se asigura garantie si service postgarantie, precum si asistenta tehnica la punerea in functiune. Motoarele sunt preluate din toata tara, in functie de natura defectiunii si caracteristicile tehnice ale motorului, aceasta companie putand asigura si partea de transport.

Defectiuni care necesita bobinarea/rebobinarea motorului

Motoarele electrice sunt dispozitive electromecanice care transforma energia electrica in energie mecanica. Construite pe mai multe puteri, sunt folosite la foarte multe tipuri de aplicatii, de la motoare pentru componente electronice, pana la actionari electrice de puteri foarte mari (pompe, locomotive, macarale). Partile componente sunt statorul si rotorul. Statorul este partea fixa a motorului, in general exterioara, ce include carcasa, bornele de alimentare, armatura feromagnetica statorica si infasurarea statorica. Rotorul este partea mobila a motorului si este format dintr-un ax si o armatura rotorica.

Principalele defectiuni ce duc la necesitatea efectuarii lucrarilor de bobinaj motoare sunt:

  • arderea bobinajului in doua faze (la motoarele trifazice), atat din cauza tabloului de comanda, cat si din cauza nefolosirii sau folosirii necorespunzatoare a protectiei pentru motor
  • patrunderea apei la bobinaj, problema des intalnita la motoarele pentru hidrofor, pompe pentru piscine si motoare care sunt predispuse la intemperi
  • suprasolicitarea motorului, ceea ce duce la arderea completa a bobinajului. Incidenta crescuta in cazul motoarelor de hote pentru restaurante, al motoarelor pentru udat si al pompelor submersibile
  • neasigurarea unui service regulat al rulmentilor, multe persoane crezand, in mod eronat, ca la un motor electric nu sunt necesare revizii. Rulmentii trebuie inlocuiti periodic, chiar anul pentru motoarele intens utilizate. In caz contrar, se poate ajunge la spargerea unui rulment in timpul functionarii motorului, fapt ce duce la distrugerea completa a rotorului si a statorului
  • defectarea condensatorului, in cazul motoarelor monofazate, ducand la imposibilitatea pornirii motorului. In lipsa unei protectii de amperaj, acesta se va arde in scurt timp.

Aceasta companie ofera clientilor din intreaga tara o gama completa de servicii, incluzand: bobinaj motoare electrice cu mai multe turatii, motoare electrice de curent continuu, motoare electrice pentru ascensoare; bobinaj pompe submersibile, pompe submersibile cu vibrator, pompe Kama, pompe pentru centrale termice,  pompe EPET, pompe EPEG, pompe HEBE, pompe de apa strung; bobinaj transformatoare de alimentare, toroidale si de separatie; bobinaj convertizori de sudura; bobinaj generatoare; vanzare motoare electrice; vanzare piese de schimb pentru bormasini, flex-uri si drujbe marca Makita.

Pentru detalii si comenzi nu ezitati sa contactati echipa companiei prin intermediul site-ului sau a numerelor de telefon.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *