Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

joc camera misterelor
Divertisment

Un joc camera misterelor – provocarea mintii

Ce ai face daca libertatea ta depinde de gasirea unor indicii, sau daca indiciile ce trebuiesc gasite si interpretate te pot duce spre succes? Ei bine, noi nu va putem da aceste raspunsuri deoarece ne dorim ca dumneavoastra sa va bucurati de placerea si adrenalina descoperirii de indicii ce va vor duce spre reusita. Mystery Rooms Escape va propune un joc camera misterelor unic, care va va pune la incercare atat imaginatia, perspicacitatea si mai ales, intuitia. Toate acestea sunt esentiale pentru a reusi sa rezolvati acest gen de puzzle care devine din ce in ce mai popular in intreaga lume. Pentru ca vorbim despre un joc al mintii si al perspicacitatii, dorim ca in acest articol sa va oferim cateva mici indicii ce va vor ajuta in rezolvarea situatiilor intalnite in acest joc camera misterelor.

Un joc camera misterelor plin de adrenalina si provocari

In primul rand trebuie sa spunem ca acest gen de joc nu este unul destinat oricui, deoarece acest gen de distractie (ii putem spune si asa) este adresat numai persoanelor care au o rabdare de fier. Spunem acest lucru deoarece veti avea nevoie de o rabdare si o stapanire de sine foarte buna petnru a putea gasi si intelege cat mai bine toate indiciile. Intregul concept din spatele unui joc camera misterelor este bazat pe simpla idee de a gasi indiciile ce duc la gasirea cheii necesare pentru a parasi jocul. Suna ciudat si poate simplu, insa de cele mai multe ori, pentru a gasi un indiciu veti fi pusi in situatii care va vor pune la lucru atat cunostiintele generale, cat si logica si gandirea practica.
Pe langa rabdarea de otel, intr-un joc camera misterelor veti avea nevoie de un spirit de echipa foarte bun. Acest joc este destinat a fi jucat in echipa, asadar, este recomandat sa va formati o echipa echilibrata, in care, valoarea individuala a fiecarui membru sa aduca un aport valoros intregii echipe. Mai exact, prezenta unui om bun la calcule, a unei persoane cu o logica foarte buna va aduce acel “ceva” de care veti avea nevoie pentru a descifra indiciile. De asemenea, prezenta unei persoane de sex feminin este foarte importanta. Spunem acest lucru deoarece, asa cum se cunoaste, domnisoarele si doamnele au o intuitie foarte buna (nu degeaba exista expresia “intuitie feminina”). Asadar, cu unpic de intuitie veti reusi sa descoperiti la propriul, “chei succesului”.

Mai mult decat un joc camera misterelor

La final va putem spune ca misterul si dilemele sunt din belsug in toate provocarile pe care noi vi le lansam in cele 6 tipuri de joc camera misterelor. Pentru ca stim cat de mult conteaza spiritul de echipa, Mystery Rooms Escape va ofere pachete atractive pentru team-building, iar de asemenea, fiecare puzzle poate fi rezolvat fie cu indicii, sau fara. Asadar, va asteptam pe siteul nostru, www.roomescape.ro pentru a iti alege tipul de joc preferat si pentru a va rezerva o experienta unica cu ajutorul unui concept nou. De asemenea, va asteptam si la adresa Bulevardul Schitu Mugureanu nr.45 in Bucuresti. Paseste intr-o lume a misterelor alaturi de noi!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *