Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Panou scule de inalta calitate de la Kwesto!

Daca detii un atelier care este plin de dulapuri pline cu scule, o solutie eficienta o reprezinta panou scule oferit de magazinul Kwesto.

Kwesto este un magazin online care se ocupa cu furnizarea a 12.000 de produse de inalta calitate si la preturi avantajoase. Din cadrul magazinului online, poti achizitiona panou scule, carucioare pentru butoaie, cabluri, lanturi,dispozitive manuale de ridicare, cosuri pentru vanzari, carucioare pentru chimicale, dulapuri pentru curatenie, carpe pentru curatat, schele, platforme, cantare digitale si cu platforma, cutii, capsatoare, dulap de haine realizat din otel,seifuri, scari, aspiratoare profesionale pentru curatenie, dulap medical, dulap pentru calculatoare, suporturi pentru folie alimentara, dispozitive de legare cu banda, mobilier birou, etc

Firma Kwesto a fost infiintata in anul 2000, cu sediul in Praga, in cadrul concernului TAKKT.

O solutie practica si eficienta pentru depozitarea sculelor, este amplasarea pe suprafata peretilor a panourilor pentru pastrarea acestora.

Panouri scule sunt realizate materiale de inalta calitate, iar in funtie de preferinte, clientii pot opta pentru panouri confectionate din tabla de otel, lacuite ori zincate.

Panou scule oferit de Kwesto la cele mai atractive preturi!

Daca esti interesat de achizitionarea unui panou scule la preturi avantajoase, apeleaza cu incredere la Kwesto! Din cadrul magazinului online, poti achizitiona panou scule realizat din tabla combinat cu polita din fag .Placa panoului este perforata, avand o latime de 814 mm si inaltimea de 480 mm. Daca vrei sa-ti aranjezi un numar mai de scule, Kwesti iti ofera in cadrul acestei tip de panou, un model alcatuit din 3 placi si 15 suporturi pentru o organizare mai eficienta a sculeleor.

Asadar, daca vrei sa-ti gasesti cat se poate de repede sculele atunci cand ai nevoie de ele, alege panou scule de la Kwesto. Acestea vor fi vizibile si usor accesorile cu ajutorulu acestui panou.

Din cadrul companiei Kwesto poti achizitiona panouri perforate pentru scule, confectionate din tabla de otel cu strat de vopsea bituminoasa artificiala, uscata la cuptor. Aceste panouri perforate sunt prevazute cu orificii patrate pentru agatarea sculelor, cu ajutorul siporturilor speciale ori la suspendarea cutiilor din plastic. Acestea sunt compuse dintr-o singura placa cu latimea de 2000mm, inaltimea 460 mm, si se gasesc pe stocul companiei in mai multe variante de culoare, si anume: albastru si antracit.

Tot din cadrul companiei, mai poti achizitiona panou scule pentru chei, lacuit cu vopsea pulbere de culoare gri, panou scule realizat din polipropilena, panou suspendabil pentru atelier din tabla de inox

Pe langa panou scule, Kwesto dispune de o gama variata de alte produse!

Pe langa panouri scule, Kwesto dispune de o gama variata de alte produse.

Sculele tale vor fi aranjate ca la “carte” daca alegi sa achizitionezi panou scule de Kwesto! Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina web www.kwesto.ro si sa-ti alegi panoul potrivit la cel mai avantajos pret. Pentru mai multe informatii suplimentare despre panou scule dar si alte produse , acceseaza site-ul mentinonat sau contacteaza telefonic reprezentantii – 0720 549 415. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *