Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pardoseli epoxidice
Arhitectura - Constructii

Amenajarile interioare cu pardoseli epoxidice

Amenajările interioare nu se referă numai la un design aparte sau la un stil mai ieșit din comun pe care să îl putem adopta pentru a oferi un plus de originalitate caselor noastre. O atenție deosebită pe care trebuie să o acordăm atunci când vine vorba despre amenajările interioare trebuie acordată și tipului de podele pe care le utilizăm.
Dar oare să alegem parchet din lemn masiv? Parchet laminat? Gresie? Sunt multe variante din care putem alege dar eu o să vă propun astăzi un tip de podea ce nu necesită o îngrijire atât de specială precum cele menționate și anume pardoselile epoxidice.
Pardoselile din parchet pot avea numeroase dezavantaje, poate cei mai îndrăzneți dintre voi aveți parchet și în bucătărie dar mă întreb ce veți face în momentul în care pe suprafața lor apar tot felul de pete de ulei, deteriorări cauzate de apa care se varsă pe jos și diverse alte asemenea lucruri. Pardoselile epoxidice au avantajul de a fi podelele ideale pentru orice tip de încăpere indiferent dacă vorbim despre sediile unor companii, dormitoare, sufragerii, băi sau bucătării.
Pardoselile epoxidice sunt acel tip de parsdoseală care este turnată din rășini iar partea cea mai bună la acestea este că pot fi personalizate indiferent cum vrem noi. Putem alege sute de modele pe care practic să le putem printa, dacă este să spunem așa, pe suprafața pardoselilor epoxidice. Iar în ceea ce privește întreținerea acestor pardoseli epoxidice putem spune că este suficient să le curățăm cu ajutorul unui mop înmuiat în apă și am scăpat de problema mizeriei.
Alte tipuri de pardoseală au nevoie de îngrijiri speciale sau se găsesc pe internet rețete cu metode alternative pentru întreținerea lor sau detergenții pe care este recomandat să le utilizezi pentru întreținerea lor nu sunt întotdeauna pe placul buzunarului.
Pardoselile epoxidice pe lângă numeroasele avantaje pe care le prezintă au o durată de viață îndelungată dacă sunt întreținute în mod corespunzător și dacă în momentul în care acestea au fost turnate au respectat întreg procesul așa cum trebuie. Și aici mă refer la faptul că este foarte important ca acestea să fie turnate de specialiști pentru a evita ridicăturile sau pentru a putea umple întreg spațiul așa cum trebuie pentru că după uscare este foarte dificil să mai aduci modificări suplimentare. Pe de altă parte, în cazul pardoselilor epoxidice singura condiție care trebuie respectată este aceea ca suprafața pe care urmează să fie turnată, să fie curățată în mod corespunzător. În rest, nu este nici o condiție obligatorie legată de suprafața pe care este turnată pardoseala epoxidică.
Pardoselile epoxidice sunt utilizate în majoritatea companiilor, spațiilor industriale, unități sanitare sau industria farmaceutică datorită gradului de igienă ridicat pe care acestea o oferă cu generozitate și le fac pretabile pentru a putea păstra o planeitate a podelei ce poate fi de multe ori decidentă în domeniul de activitate utilizat.
În ceea ce privește utilizarea pardoselilor epoxidice pentru case, acestea oferă un aspect modern și elegant indiferent de stilul abordat, clasic sau modern, potrivindu-se în orice context.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *