Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

aparate de aer conditionat cu inverter
Tehnologie

Aparate aer conditionat inverter – preturi avantajoase pentru casa ta!

Iarna e pe duca, dar se apropie vara foarte calduroasa. Asfaltul se va incinge extrem de mult, traficul intens va creste temperatura exterioara, si asa la cote alarmante, astfel ca vom cauta cu totii un coltisor in care sa scapam de zapuseala. Cel mai simplu este sa ne refugiem in propria locuinta, daca este dotata cu aparate aer conditionat inverter, din magazinul online Libra System.

Cum functioneaza aceste aparate aer conditionat inverter?

Tehnologia Inverter consta intr-un mecanism prin care aparatele de aer conditionat isi modifica non-stop capacitatile de incalzire sau racire, avand drept rezultat, printre altele, si scaderea consumului de energie.

Cand dai drumul aparatului, compresorul acestuia ruleaza la capacitate maxima, putand raci o camera intr-un timp mai scurt decat aparatul clasic, iar apoi, odata ce este atinsa temperatura setata, isi dozeaza turatia ventilatoarelor si capacitatea compresorului, astfel incat sa pastreze valoarea respectiva. Cu alte cuvinte, va continua sa functioneze, dar la capacitate foarte mica.

Cele puse la dispozitie de firma Libra System se adreseaza oricarui tip de consumator, oferta fiind diversa. Cu alte cuvinte, alegi in functie de buget, nevoi, cerinte.

In plus, multe aparate aer conditionat inverter apartin unor branduri de renume, deci ai garantia calitatii. Spre exemplu, cele Daikin au jet de aer 3D, functionare extrem de silentioasa si beneficiaza de tehnologie de ultima ora. Pe de alta parte, daca vrei un produs Yamato, trebuie sa stii ca acesta face parte din clasa A de eficienta energetica si ca raceste / incalzeste cu un consum mic de electricitate.

Multi dintre noi stiu cum este sa locuiesti intr-un bloc neizolat, fara centrala, situat la ultimul sau penultimul etaj. Vara este incredibil de cald, iar iarna tremuri de frig. Aceste neplaceri, insa, sunt de domeniul trecutului acum, iar asta datorita unor aparate aer conditionat inverter.

Beneficii utilizare aparate aer conditionat inverter

Specialistii ne recomanda sa alegem tehnologia Inverter din mai multe motive, si anume:

– este mai silentioasa in timpul turatiei, iar zgomotul de pornire – oprire a compresorului nu se mai aude;

– reduce consumul de energie cu aproximativ 30 de procente;

– sistemele dotate cu asa ceva au randament mai bun iarna decat cele clasice;

– sistemul porneste intr-un timp mult mai scurt, iar asta inseamna ca se va ajunge mai repede la temperatura setata pentru camera;

– temperatura este reglata fara a mai opri si reporni periodic compresorul;

– orice schimbare de temperatura, chiar si foarte mica, este inregistrata de senzori, astfel ca imediat se face ajustarea;

– prelungeste durata de utilizare a aparatelor prin faptul ca protejeaza sistemul si piesele.

Pregateste-te pentru vara care se apropie! Ca sa nu te mai topesti, la propriu, in casa, mai ales daca locuiesti la ultimul sau penultimul etaj, iti recomandam sa cumperi aparate aer conditionat inverter din magazinul Libra System. Acestea sunt eficiente atat vara, cat si in sezonul rece, dar nu consuma multa energie electrica. Dimpotriva, te ajuta sa economisesti considerabil. Intra pe site-ul firmei si rasfoieste oferta. Daca vrei mai multe informatii, ia legatura cu reprezentantii Libra System, apeland numarul de telefon 0722.591.999.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *