Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Tehnologie

Napa Impex repara sistemele de supraveghere pentru ca tu sa te simti mereu in siguranta

Oriunde ne-am afla, acasa sau la serviciu, ne dorim sa fim in siguranta. Emisiunile de stiri de la televizor ne amintesc in permanenta ca in jurul nostru exista multe persoane rau intentionate care ne pot pune in pericol viata si care ar putea sa distruga bunurile noastre sau sa le fure.

Fiecare dintre noi face tot ce este posibil ca sa se protejeze de hoti sau si de jafuri. Se spune ca niciodata nu poti fi destul de precaut cand vine vorba de protectia bunurilor tale.

Politia organizeaza periodic campanii prin care incearca sa avertizeze populatia cu privire la pericolele la care se supune daca nu respecta unele reguli pe strada, in mijloacele de transport in comun si in toate celelalte spatii publice. Ni se spune ca trebuie sa ne tinem gentile si portofelele intr-un loc ferit atunci cand suntem in autobuz, ca nu trebuie sa avem la noi lucruri foarte valoroase si ca nu e indicat sa adormim in tren pentru a evita furturile din bagaje. Insa pe langa faptul ca trebuie sa ne protejam bunurile mobile, trebuie sa ne protejam si bunurile imobiliare.

Instalarea unor sisteme de supraveghere video descurajeaza hotii sau persoanele care vor sa patrunda intr-un spatiu privat fara acordul proprietarilor sau al chiriasilor care il folosesc. Compania Napa Impex ofera service sisteme de supraveghere si alte servicii din domeniul securitatii bunurilor, persoanelor si spatiilor.

Service sisteme de supraveghere in cele mai bune conditii

Compania Napa Impex a fost fondata in anul 1992 si actioneaza sub forma unui service sisteme de supraveghere. In plus, ofera numeroase alte servicii, precum instalarea camerelor de supraveghere, proiectarea sistemelor de supraveghere, proiectarea instalatiilor electrice, executia instalatiilor electrice, reparatiile instalatiilor electrice, proiectarea si executarea de instalatii impotriva incendiilor, proiectarea si instalarea sistemelor de alarma, instalarea sistemelor de control al accesului si proiectarea retelelor de televiziune.

Acesea nu sunt insa singurele servicii pe care le ofera compania. Cei care apeleaza la Napa Impex pot sa beneficieze si de instalarea de sisteme CATV, realizarea unor instalatii voce-date, instalarea unor sisteme de sonorizare si a unor sisteme de adresare publica, realizarea de automatizari industriale, automatizari pentru locuinte si sisteme BMS, dar si montarea de panouri fotovoltaice.

Un service sisteme de supraveghere poate sa previna evenimentele neplacute

Sistemele de supraveghere video sunt folosite atat de catre magazinele mai mari sau mai mici, cat si de catre companiile care vor sa-si protejeze angajatii si bunurile si de catre proprietarii si chiriasii care vor sa stie ce se intampla in locuintele lor si in zonele invecinate atunci cand nu sunt acasa. Camerele de supraveghere descurajeaza furturile, distrugerea bunurilor si comportamentele neadecvate. Cei care incalca regulile puse la punct de administratorul spatiului, fie ca sunt angajati, clienti sau vizitatori, pot fi usor identificati prin verificarea imaginilor suprinse de camerele de supraveghere.

Atunci cand apare o defectiune la nivelul echipamentelor de filmat montate intr-un anumit spatiu, compania Napa Impex poate functiona ca un service sisteme de supraveghere si poate sa faca reparatii pentru echipamente in perioada de garantie si postgarantie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *