Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

servicii funerare
Servicii

Care sunt obiceiurile funerare crestinesti?

Nu ne confruntam prea des cu anumite lucruri, cum ar fi un deces, motiv pentru care majoritatea oamenilor nu sunt educati ce trebuie facut sau nu la o inmormantare sau pregatirile pentru aceasta conform datinilor crestine. Nu multi s-au intrebat ce anume este de facut si probabil ca oamenii nu au motive sa afle despre asta. Insa, din nefericire, vin un moment in viata fiecaruia cand trebuie sa se confrunte cu o astfel de intamplare si nici nu stie de unde sa inceapa cu pregatirile necesare sau ce anume trebuie sa fie facut o data ce trista intamplare a avut loc. Exista totusi servicii funerare care se pot ocupa de toate detaliile necesare.

De ce anume aveti nevoie pentru pregatirea unei inmormantari

Veti avea nevoie pentru inceput de transport funerar de la spital catre casa, in cazul in care acolo s-a petrecut decesul. Acasa corpul celui decedat va fi spalat si imbracat, si apoi pus in sicriu. Daca cele trei zile de priveghi au loc intr-o capela, atunci este indicat sa apelati la servicii de transport funerar pentru a duce sicriul in siguranta catre capela. In tot accest timp va fi nevoie sa pregatiti aranjamentele florare, jerbele si coroanele, sa va asigurati ca participantii la priveghi au doliu, sa organizati pomana de dupa inmormantare – alegerea locatiei si a meniului. Pentru inmormantare veti avea nevoie din nou e o masina pentru transportul funerar catre biserica si de acolo catre cimitir, veti avea nevoie de prosoape si pachete pe care sa le impartiti la biserica.

Servicii funerare care sa va ajute cu organizarea

din fericire, exista firme de servicii funerare care sa indeplineasca toate lucrurile mai sus mentionate, astfel incat familia celui decedat sa poata sa isi planga fiinta pierduta in liniste in ultimele zile petrecute alaturi de aceasta pe pamant. Agentia Funerara Paul va poate oferi urmatoarele servicii funerare: sicriul si accesoriile pentru sicriu (manelere pentru a fi manevrat si transportat cu usurinta, suruburile pentru fixarea capacului pe sicriu, prosoape si batiste, vesela, cruci, lumanari si candele, aranjamentele florale – fie din flori artificiale, fie naturale, transportul funerar, de la spital acasa, apoi catre capela si biserica, dupa care la cimitir (optional asigura si transportul participantilor la inmormantare, la cererea familiei); firma se va ocupa de asemenea cu organizarea pomenii de dupa inmormantare, alegerea meniului, a locatiei, rezervarea si detaliile organizatorice.

Servicii funerare post inmormantare

Parastasele au loc la 3, 9 si 40 de zile dupa moarte; ulterior la 3, la 6 si la 9 luni, la un an si apoi in fiecare an pana se implinesc 7 ani de la deces. Prin aceste parastase va puteti arata dragostea si suferinta pierderii persoanei decedate si culmineaza cu importante traditii crestine in ceea ce priveste trecerea spre nefiinta; firma de servicii funerare se poate ocupa cu organizarea acestor evenimente in locul dumneavoastra.

Cand vine vorba de servicii funerare, cel mai bine este sa lasati aceste detalii in grija cuiva care se ocupa cu astfel de evenimente si sa va luati timpul necesar pentru a deplange decesul, fara sa aveti un stres suplimentar cu organizarea inmormantarii.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *