Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Dozatoare apa exelente de la Selrom Trading Company

In zilele noastre dozatoarele de apa sunt produse ce se folosesccu precadere in scoli, spitale, institutii publice sau pe holurile multinationalelor. Aceste dozatoare apa sunt foarte comode, practice, igienice si pot doza perfect apa plata calda sau rece in functie de preferinte.

Ce avantaje intalnim la dozatoare apa?

Vara este un anotimp al veseliei si al bunei dispozitii, dar sa nu uitam si de canicula care ne deshidrateaza organismul. In aceasta perioada in care caldura isi face de cap, pe langa cei 2 litri recomandati zilnic, trebuie sa consumam foarte mult apa pentru a oferi organismului nostru o buna hidratare. De unde poti consuma apa potrabila daca esti la birou? De la dozatoare apa! Practice si igienice, aceste produse pot fi uitilizate cu usurinta de orice persoana.

Dozatoarele de apa sunt echipamente extrem de comode, de utile, practice si usor de utilizat. In trecut aceste echipamente nu erau atat de cunoscute si utilizate, dar cu timpul au devenit indispensabile pentru birouri, farmacii, spitale, scoli si institutii publice. Cu ajutorul unor dozatoare apa vei avea in permanenta apa potabila atat calda cat si rece. Vara te poti racori cu un pahar rece cu apa, iar iarna poti folosi apa calda petru un ceai savuros si aromat. Suna bine, nu e asa?

Incalzirea si racirea apei cu ajutorul unor dozatoare apa este cea mai buna solutie atat din punct de vedere al aspectului practic, cat si al igienei. Atunci cand ne aflam la serviciu sau intr-o institutie publica nu avem posibilitatea de a utiliza metodele clasice de incalzire a apei. Cu dozatoare apa stii ca ai in permanenta o sursa de apa calda sau rece care nu prezinta riscuri de epidemii.

Daca vrei sa ai apa calda fara sa pui ibrice pe aragaz sau apa rece fara sa tii sticla la rigider te invitam sa alegi cea mai simpla si eficienta cale: dozatoare apa. Dozatoarele de apa iti permit un dozaj perfect, comod, igienic si fara incidente.

Cum intretinem dozatoare apa?

Pentru a putea folosi fara nici o problema dozatoare apa trebuie sa le intretii corect:

  1. Intrerupe alimentarea cu energie electrica inainte de a te apuca sa cureti dozatorul de apa. Mai exact, scoate echipamentul din priza.
  2. Introdu bidonul de apa in pozitie verticala in partea superioara a aparatulu.
  3. Deschide valvele si lasa 1 litru de lichid sa curga intr-un vas.
  4. Se inlatura bidoun de apa din aparat.
  5. Plaseaza un vas mare sub orificiul de scurgere.
  6. Dupa ce s-a scurs toata apa, se acopera orificiul de scurgere si dozatorul de apa este gata de a fi refolosit.

Acest proces descris mai sus este foarte important pentru a curata si intretine corespunzator dozatoare apa.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, te invitam sa achizitionezi dozatoare apa de la Selrom Trading Company. Pentru informatii suplimentare despre acesta firma si despre produsele sale poti suna la numarul de telefon 0721-224.008 si 0 212-564.670 sau poti trimite un e-mail pe adresa office@selrom.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *