Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

UPS-uri on-line
Auto Magazin online

Mix Equipment isi intampina clientii cu UPS-uri on-line!

In cazul in care esti in cautarea unui furnizor de incredere care sa-ti puna la dispozitie UPS-uri on-line de inalta calitate si la preturi avantajoase, atunci raspunsul ideal il reprezinta compania Mix Equipment!
Compania Mix Equipment este o firma nou infiintata pe piata echipamentelor si dispozitivelor industriale “ monitorizate”. Aceasta isi intampina clientii cu o gama variata si numeroasa de produse, precum: UPS-uri on-line, generatoare de sudura marca Genset si monitoare diesel FTP industrial, motopompe irigatii, instalatii de irigat Nettuno, Irrimec si lista poate continua.
UPS-uri on-line ( Unintrerruptibile Power Supply) reprezinta o sursa neintrerupta de putere. Ce inseamna acest lucru? Aceste ups-uri pot fi utilizate pentru electro – alimentarea in siguranta, putand fi conectate intre reteaua de alimentare si consumatori, de exemplu: computere, monitoare, aplicatii industriale, etc.
Ce rol au aceste UPS-uri ? UPS-uri on-line au rolul de a proteja consumatorii de absolut toate problemele si perturbatiile care se afla in reteaua de alimentare. Toate acestea pot duce la probleme majore, precum: defectarea aparaturii conectate la reteaua de alimentare sau, in cel mai rau caz, pierderea datelor. Aceste produse ( UPS-uri on-line), au in componenta acumulatoare de energie, special realizate pentru furnizarea energiei consumatorilor care sunt conectati, pana la descarcarea 100% a acestora, pentru a primi curent continuu.
UPS-urile on-line au o capacitate destul de mare de acoperire a unei game variate de puteri, de la 1kVA pana la 800 KvA. Pe stocul companiei sunt disponibile in prezent, peste 30 de modele de astfel de produse. Acestea sunt diferite, in sensul ca pot avea intrare ori iesire monofazica, intrare trifazica si iesire monofazica, dar si intrare si iesire trifazica.

De ce sa apelezi la Mix Equipment pentru UPS-uri on-line?

UPS-uri on-line sunt puse la dispozitia celor interesati de catre Mix Equipment si sunt produse de catre Sinecrom SRL, la un raport calitate-pret atractiv. UPS-urile on-line sunt impartite in cinci categorii, fiecare avand caracteristici diverse. Prima caracteristica a acestora, consta in faptul ca este folosita tehnologia on-line cu dubla conversie. Totodata, aceste produse moderne si performante, beneficiaza de functia de autodiagnoza, bypass automat sau manual, fiind in acest fel superioare fata de celelalte modele de UPS-uri on-line disponibile pe piata din Romania. Aceste produse se fac remarcate prin fiabilitate, prin faptul ca sunt modulare, reduntante si, in plus, dispun si de un panou de control LCD foarte util si foarte modern.

Ai nevoie de UPS-uri on-line moderne si la preturi avantajoase? Atunci nu mai sta pe ganduri si apeleaza la Mix Equipment!

In cazul in care esti interesat de achizitionarea unor UPS-uri on-line de inalta calitate, raspunsul este Mix Equipment. Compania se poate lauda in prezent cu un portofoliu bogat de clienti, printre acestia numarandu-se importanti producatori din domeniul echipamentelor monitorizate.
Tot ce trebuie sa faci pentru a-ti achizitiona aceste produse, este sa accesezi pagina web www.mixmem.ro sau poti contacta direct reprezentantii – 0745 320 021. Nu mai pierde timpul prin magazine in cautarea UPS-urilor de care ai nevoie. De acum este mult mai simplu si mai rapid! UPS-uri on-line vor fi livrate direct la tine acasa prin intermediul unei firme de curierat. Cu un singur click, acestea vor ajunge direct la tine, in cel mai scurt timp posibil.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *