Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

benzi transportatoare
Arhitectura - Constructii Casa si gradina

Benzi transportoare – eficiente in cadrul industriei alimentare

Pentru a eficientiza munca in cadrul oricarei industrii sunt necesare benzi transportoare performante. Acestea permit transportul produselor pe diferite distante, intr-un timp foarte scurt. In functie de necesitati si de greutatea produselor ce urmeaza sa fie transportate se aleg tipurile de transportoare. In cadrul industriei alimentare aceste benzi sunt ideale deoarece produsele sunt trasportate cu usurinta fara sa isi strice forma.
In general o banda transportoare este folosita pentru transportarea pieselor sau materialelor de la o locatie la alta. In cazul industriei alimentare produsele, fie ca sunt finite sau in proces de fabricare, sunt transportate foarte usor si rapid. Metodele clasice de transportare a produselor utilizand tavi sau ladite pot afecta integritatea produselor si necesita un timp indelungat de mutare. Benzile transportoare nu permit deteriorarea produselor in nici un fel. Majoritatea companiilor care produc diferite articole, fie ca sunt alimentare sau nu, folosesc astfel de benzi transportoare.

Ai nevoie de benzi transportoare? Facility Distrib asigura proiectarea, montarea si distributia echipamentelor

Facility Distrib vine in ajutorul clientilor cu solutii eficiente ce vizeaza domeniul alimentar si nu numai. Produse si echipamente de buna calitate se gasesc in oferta companiei la preturi mai mult decat avantajoase. Cand vine vorba de transportul marfii, compania recomanda transportoare de diferite dimensiuni. Transportoarele pot fi sub forma de banda, role sau cu lanturi, si au intrebuintari in diferite domenii. Pentru industria alimentara recomandate sunt benzile transportoare, acestea fiind eficiente, asigurand un transport continuu. Echipamentele sunt moderne si au la baza o tehnologie de ultima ora.
Fiind o companie complexa, Facility Distrib se ocupa de proiectarea, montarea si comercializarea acestor benzi transportoare. In plus asigura si piese de schimb pentru produsele promovate. Mai intai se face o analiza exacta a produselor ce urmeaza sa fie transportate pe suprafata benzii, astfel incat sa se stabileasca puterea pe care banda trebuie sa o aiba. De asemenea se stabileste lungimea benzii, care trebuie sa acopere intreaga distanta dintre cele doua puncte de lucru. Montarea acestei benzi transportoare se executa tot de catre expertii de la Facility Distrib. Echipamentele sunt rezistente in timp si se igienizeaza cu usurinta.

Comanda benzi transportoare de la Facility Distrib

Benzile transportoare sunt ideale in industria alimentara deoarece te ajuta sa economisesti timp si resurse pentru transportarea produselor dintr-o locatie in alta. Produsele sunt transportate in cele mai bune conditii si ajung la destinatie in perfecta stare. Aceste benzi transportoare sunt realizate din materiale rezistente si au o structura rigida.
La baza acestor benzi transportoare se afla motoare electrice ce permit desfasurarea corespunzatoare a mecanismelor. Transportoarele se personalizeaza in functie de necesitatile clientului. In cazul in care diferite piese cedeaza in timp Facility Distrib asigura piese de schimb originale. Totul pentru ca echipamentele sa functioneze corect.
Beneficiaza de produse viabile la pret de producator, apeland la ofertele companiei Facility Distrib. Pentru informatii suplimentare poti lua legatura cu membrii companiei utilizand una dintre urmatoarele metode de contact: suna la numarul de telefon 0371.159.978 sau trimite un email la adresa office@facilitydistrib.ro. Pentru afacerea pe care o gestionezi comanda benzi transportoare de calitate superioara.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *