Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

deratizare
Servicii

Cateva generalitati despre deratizare

Exista o vorba: este mai bine sa previi decat sa tratezi. Tocmai in acest sens actioneaza si legislatia in vigoare cu privire la serviciile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie care ii obliga pe proprietarii de afaceri sa incheie asemenea contracte cu firme pentru a preveni aparitia daunatorilor.

Serviciile de deratizare, despre care vom vorbi in cadrul acestui articol, reprezinta actiunea de indepartare a rozatoarelor prin actiuni specifice. Rozatoarele sunt animale care pe langa pagubele pe care le pot cauza marfurilor depozitate, pot aduce cu sine boli grave precum rabia, trichineloza, tifosul si numeroase alte micoze. Netratate la timp, aceste boli pot degenera si avea consecinte grave asupra saanatatii umane.

Serviciile de deratizare sunt, deci, foarte importante nu numai pentru protejarea sanatatii si marfurilor depozitatea dar realizate la timp va pot scuti de amenzi usturatoare si litigii cu consumatorii. Acestea aspecte nu sunt deloc de neglijat.

Un alt lucru important de stiut despre rozatoare este acela ca acestea se inmultesc rapid si daca problema nu este tratata la timp, aceste servicii de deratizare pot deveni mai indelungate si mai costisitoare.

Si aici intervine actiunea de prevenire care se realizeaza in mod periodic de catre firmele de deratizare, dezinsectie si dezinfectie cu care au contract companiile. Efectuate aceste controale in mod periodic asa cum prevede si legislatia in vigoare, atunci nu veti avea probleme de acest tip.

In principiu acesti daunatori apar in locurile insalubre, in medii propice dezvoltarii lor. In aceste sens, pentru a diminua riscul de a aparea tot soiul de daunatori care sa ne pericliteze activitatea, nu este necesar doar sa angajam firme care sa se ocupe de serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in mod periodic, trebuie sa se si mentina curatenia la locul de munca. Este responsabilitatea fiecarui angajator sa faca instructajul in acest sens angajatilor dar si fiecare membru al companiei trebuie sa respecte cel putin normele de igiena pentru ca acest aspect tine de bunul simt si de educatie.

Primul pas, dupa cum ati putut vedea este curatenia. Prin intermediul acestui pas este necesara eliminarea tuturor surselor care pot mentine in viata rozatoarele.

Urmatorul pas dupa efectuarea curateniei in spatiul vizat, este deratizarea. Aceasta masura se face prin depunerea de momeli toxice in toate spatiile infestate, actiunea urmand sa se finalizeze in cel mai scurt timp de la depunerea acestora. Desigur, aceste momeli toxice nu se pot pune la intamplare, personalul trebuie avertizat in legatura cu prezenta acestora si sa fie puse in locuri in care nu poate avea nimeni contact prea usor cu aveste substante. Numai personalul autorizat va manipula aceste substante toxice si le va amplasa in locurile necesare.

Serviciile de deratizare sunt obligatorii a fi efectuate nu numai de companii ci si de asociatiile de locatari, institutii publice, reteaua administrativ teritoriala si persoane fizice. www.Deratizarebucuresti.ro

In concluzie cu cat sunt efectuate mai din timp aceste servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie cu atat mai eficient este rezultatul obtinut nemaifiind necesar sa se ajunga la costruri ce pot depasi bugetele alocate in acest sens.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *