Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

gradinite private sector 3
Afaceri

Cautati gradinite private sector 3? Iata de ce trebuie sa tineti cont

Gradinita ar trebui sa fie una dintre cele mai armonioase perioade de dezvoltare din viata unul copil., cu atat mai mult ca este prima oara pentru cel mic cand intra serios in contact cu mediul inconjurator, cand invata sa convietuiasca laolalta cu ceilalti copii, sa imparta cu ei, sa colaboreze, sa fie o echipa, sa nu mai fie el in centrul atentiei. Este foarte important ca aceasta experienta sa fie una pozitiva si copilul sa se bucure din plin de ea. Daca se intampla cumva sa fiti in cautarea unor gradinite private sector 3, probabil ca ati gasit una foarte potrivita: gradinita privata sector 3 Just4Kids.

Ce va ofera gradinita privata sector 3 Just4Kids?

Just4Kids este recunoscuta datorita capacitatii pe care educatoarele si toti angajatii gradinitei au dobandit-o de a se centra ne nevoile individuale si specifice ale fiecarui copil. Pentru a se simti bine intr-un colectiv, cel putin la inceput, nevoile lor emotionale sunt diverse si e posibil sa nu se simta in zona lor de confort la gradinita printre alti copii necunoscuti. Chiar si asa, puteti fi convinsi ca personalul gradinitei stie cum sa amelioreze situatiile de genul. Gradinita privata sector 3 Just4kids se bazeaza pe colaborarea copiilor, intreprinzand in acest sens o multime de jocuri prin care copiii sa deprinda spiritul de echipa si sa invete sa colaboreze unii cu ceilalti.

Pe langa activitatile alaturi de alti copii din timpul orarului, gradinita privata sector 3 just4kids organizeaza de asemenea tabere specifice. Exista tabere cu activitati specifice sezonului rece, precum tabere la munte in care copiii vor invata sa schieze alaturi de profesorul de sport al gradinitei, precum si tabere de vara, in care copiii vor avea ocazia sa faca drumetii pe munte, trasee montane usoare, sa invete sa faca foc de tabara, sa inoate, sa se joace, sa se dea cu tiroliana precum si alte activitati specifice taberelor.
Din punct de vedere al orarului, aceasta gradinita privata sector 3 prezinta un orar extrem de flexibil si usor de urmarit pentru orice parinte.

Exista program scurt, care incepe la ora 8 dimineata si se termina la 13:00 amiaza, orar normal care incepe la ora 8 dimineata si se termina la 14:00 amiaza sau orar prelungit, pentru parintii care lucreaza mai mult si nu au cu cine sa isi lase copilul, acest orar incepand la ora 8 dimineata si terminandu-se la 18:00 seara. In tot acest timp, cei mici se vor bucura de una sau doua mese sanatoase, in functie de cat de mult timp vor petrece la gradinita, precum si de una sau doua gustari delicioase, pe placul lor, dar tinand totusi cont de sanatatea lor. Vor avea ocazia sa se joace in aer liber, sa practice diverse sporturi de echipa alaturi de profesorul de sport, sa deseneze, sa coloreze, sa invete limba engleza, sa invete sa comunice etc.

Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta gradinita privata sector 3 din Bucuresti, puteti urmari site-ul oficial just4kids: www.just4kids.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *