Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

incalzire spatii comerciale
Instalatii

Cele mai moderne solutii de incalzire spatii comerciale oferite de Hoval!

Atunci cand vorbim despre incalzirea spatiilor comerciale, Hoval este alegerea perfecta! In cazul in care vrei sa achizitionezi sisteme de incalzire, ventilatie, aer conditionat atunci alege sa colaborezi cu Hoval. Societatea vine in intampinarea clientilor cu cele mai noi si mai moderne solutii de incalzire spatii comerciale, depozite, fabrici, sali de sport, scoli, hale de productie, centre de asistenta medicala, centre de ingrijire, hoteluri si lista poate continua.
In lista de referinte a societatii se numara Bauhaus Zadar, caz in care expertii Hoval au ales utilizarea echipamentului TopVent DKV-9/ D si RoofVent TWC-9/ D. Prin folosirea acestui echipament, spatiile comerciale beneficiaza de o temperatura optima in sezonul cald. Totodata , un alt mare avantaj al utilizarii acestui echipament, il constituie faptul ca, cheltuielile pentru incalzire au fost reduse deoarece o proportie de 85% din aerul viciat a fost recuperat.
Bauhaus Jankomir s-a bucurat de cazanul Max-3 folosit pentru incalzirea apei. Pentru recirculare si aer proaspat precum si mentinerea unei temperaturi corespunzatoare, incalzire si racire, societatea Hoval a propus echipamente TopVent Si RoofVent LKW. In cazul acesta , costurile de incalzire au fost reduse major, deoarece s-a recuperat in proportie de 65% aerul viciat.
In cazul Bauhaus Zitnjak a fost propus cazanul Ultragas pentru incalzirea apei, iar pentru recircularea aerului si mentinerea unei temperaturi constante cat si racire s-a propus Roof Vent si TopVent DKV. Sistemele de incalzire a centrelor comerciale Bauhaus, sunt furnizate de catre Hoval Croatia.

Echipamente moderne si de ultima generatie de la Hoval pentru incalzire spatii comerciale!

Spatiile comerciale, indiferent ca este vorba despre magazine mici sau mari comercianti, toti au nevoie de incalzire spatii comerciale, apa calda menajera, recuperarea energiei si alimentare cu aer proaspat.
Hoval propune urmatoarele echipamente:
UltraGas- este un cazan de condensatie foarte eficient. Cazanele prezinta un randament mult mai ridicat si asigura totodata o reducere a combustibilului cu pana la 35%. La baza cazanelor se afla o tehnologie moderna, de ultima generatie, ce le permite reutilizarea gazelor de evacuare pentru a creste valoarea calorifica inferioara. Aceste cazane se fac remarcate datorita calitatii superioare si duratei lungi de viata. Sunt destinate spatiilor comerciale oferind caldura necesara
UltraSol- este un panou solar foarte subtire. Cu ajutorul panourilor solare se produce o energie termica care este folosita apoi pentru incalzirea spatiilor comerciale. Aceste panouri sunt moderne si eficiente, investia fiind recuperata destul de rapid. Panourile se pot monta pe acoperisuri ori pe acoperisurile tip terasa.
RoofVent si TopVent, unitati de tratare a aerului, se utilizeaza pentru incalzirea halelor inalte evacuand aerul uzat si alimentand incaperile cu aer proaspat si curat. Unitatile de tratare a aerului sunt dotate cu recuperatoare de energie.Daca sunt montate, utilizate si ingrijite corespunzator, vei face economii considerabile

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la Hoval pentru sisteme de incalzire spatii comerciale!

Datorita produselor si serviciilor de inalta calitate in domeniu, Hoval reuseste sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor. Societatea se axeaza foarte mult pe eficienta energetica si sursele de energie alternativa.
Pentru mai multe informatii despre incalzire spatii comerciale, acceseaza pagina web www.hoval.ro sau contacteaza reprezentantii – 021 410 3000

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *