Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Igiena Romserv DDD ofera servicii deratizare de cea mai buna calitate

In locuinta ta si-a facut aparitia un locatar neprevazut? Soarecii pot fi daunatori, atat pentru sanatatea ta si a celor din jur, cat si pentru obiectele din locuinta. Apeleaza la servicii deratizare pentru a scapa de problema ta si in cel mai scurt timp noii chiriasi vor fi eliminati.

Soarecii si sobolanii pot purta boli infectioase sau microbi, ce pot fi transmise atat la om cat si la animalele din locuinta. In plus iti pot distruge bunurile si obiectele personale. Sobolanii se inmultesc rapid asa ca este bine sa intervi din timp.

La cine sa apelez pentru servicii deratizare?

Compania Igiena Romserv DDD s-a dezvoltat continuu si a asigurat clientilor doritori servicii de cea mai buna calitate. Din gama diverisficata de servicii pe care le prestam, amintim: servicii deratizare, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, tratamente fitosanitare, gazari cereale, servicii ignifugare, servicii verificare stingatoare, reincarcare stingatoare, servicii reparare stingatoare, curatenie asociatii locatari, curatenie subsoluri, prestari servicii curatenie, tratamente fitosanitare, ignifugare lemn, etc.

Dispunem de un personal instruit corespunzator pentru diferite probleme pe care le poti intampina. De la sobolani la insecte, apeleaza cu incredere la serviciile noastre de neutralizare a acestora. Indiferent de gradul de infectie si complexitatea situatiei putem sa te ajutam in cel mai scurt timp.

Compania Igiena Romserv DDD presteaza servicii deratizare

Avem o tehnica eficienta pentru prinderea rozatoarelor. Gasim zona de acces in locuinta si punem pudra de talc. Rozatoarele vor lasa o urma clara a traseului pe care il urmeaza, iar noi vom stii unde sa amplasam capcanele. La final gaurile inestetice pe care le-au facut soarecii vor fi acoperite cu beton.

Folosim echipamente moderne si eficiente, in felul acesta ai garantia ca vei scapa rapid de daunatori. Metodele noastre si produsele pe care le utilizam sunt in conformitate cu normele aflate in vigoare. Folosim capcane, substante chimice si momeli pentru prinderea intrusilor.

O metoda foarte eficienta este folosirea capcanelor. Este o metoda netoxica ce permite prinderea si imobilizarea soarecilor. Avem apoi sarcina de a-i transporta si incinera in locuri autorizate. O alta metoda este cea chimica, ce consta in utilizarea unor substante toxice ce au efect letal asupra rozatoarelor.

Tarifele sunt stabilite in functie de suprafata locuintei, a gradului de infestare si in functie de tipul daunatorilor. Preturile sunt accesibile si deloc exagerate. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Soarecii pot sa apar atat in locuintele proprii cat si in institutii, centre comerciale, sau alte locatii. Indiferent de necesitate este bine sa apelezi din timp la servicii deratizare. In felul acesta soarecii sunt elimintati cat mai repede si nu au timp sa se inmulteasca.

Iti stam la dispozitie cu sfaturi si informatii, daca ai nevoie de ajutorul unor profesionisti. Pentru a ne contacta, intra pe pagina online deratizare-dezinfectie.ro/ro/ si completeaza formularul de contact, sau trimite-ne un email la adresa igiena.romservddd@yahoo.com. De asemenea ne poti contacta si telefonic la numarul 0762.530.792. Apeleaza cu incredere la servicii deratizare oferite de compania Igiena Romserv DDD. Nu permite soarecilor sa iti devasteze locuinta!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *