Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Ai nevoie de o companie serioasa care sa-ti transporte marfa in maxima siguranta? Alege BC Trans Com- serviciul transport marfa!

Cauti o companie serioasa si de incredere care sa efectueze servicii de transport marfa? Atunci, BC Trans Com este alegerea perfecta! Cu ajutorul specialistilor din cadrul acestei companii, vei avea siguranta si garantia ca, marfa ta va transportata oriunde in Europa sau in tara, in maxima siguranta, fara sa fie deteriorata. Cu o experienta vasta pe piata de profil, BC Trans com se bucura in preznt de numeroase colaborari de succes, toate acestea datorandu-se logisticii excelente si bine pusa la punct, precum si seriozitatii si promptitudinii de care a dat dovada in toti acesti anii de experienta.

In cazul in care marfa ta trebuie sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp posibil fara a prezenta niciun fel de deteriorare, este necesar si important sa apelezi la ajutorul unei companii serioase, precum BC Trans Com.

Compania ofera clientilor interesati de serviciul transport marfa, transport agabaritic si transport special, intern sau international de inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata de profil.

Printre serviciile pe care BC Trans Com le pune la dispozitia clientilor, se pot enumera:

  • transport international de marfa- acest serviciu poate fii prestat de catre specialistii BC Trans com in afara tarii sau in orice tara din Europa. Marfa ta va ajunge int-un timp foarte scurt acolo unde trebuie livrata fara nici un fel de deteriorari.
  • transport national de marfa ori transport marfa intern- alegand acest tip de serviciu trebuie sa stii ca, dimensiunea marfurile nu are conteaza pentru ca, BC Trans com detine logistica necesara si corespunzatoare pentru efectuarea unui transport in maxima siguranta

Daca vrei sa ai garantia unui transport marfa sigur, alege sa colaborezi cu BC Trans Com!

Alegand sa colaborezi cu BC Trans Com transport marfa, vei avea garantia ca marfa transportata va ajunge la destinatie in deplina siguranta, rapid si fara a fii deteriorata de catre o echipa de specialisti din cadrul companiei.

Indiferent de localitate, BC Trans com pune la dispozitia clientilor servicii de logistica, pentru ca transportul marfii sa se realizeze in deplina siguranta si cu maxim de profesionalism.

Flota auto pe care aceasta companie o detine este una impresionanta, in dotare aflandu-seĀ  camioane si autoutilatare de mare tonaj, autoutilitare foarte puternice si foarte sigure, pregatite oricand pentru orice situatii si orice drumuri.

Autocamioanele detinute au o prelata cu o greutate cuprinsa intre 20 si 22 de tone, acestea fiind foarte utile atat in cazul incarcarilor cat si in cazul descarcarilor laterale. Pe langa prelata, acestea mai au si un tavan decopertabil.

Pentru realizarea unui transport marfa in cele mai sigure conditii, compania utilizeaza autocamioane carosate cu obloane ori fara, dupa caz, acestea avnd o greutate cuprinsa intre 20 si 24 de tone.

De ce sa apelezi la BC Trans Com pentru transport marfa?

Cu ajutorul echipei de profesionistii din cadrul companiei BC Trans Com vei avea garantia ca marfa va ajunge acolo unde trebuie in cel mai scurt timp posibil si in siguranta.

Pentru mai multe informatii despre serviciul transport marfa de la BC Trans com, acceseaza pagina web www.bctrans.ro sau contacteaza direct reprezentantii- 0745 582 211. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine, oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *